Instant Gaming EU
 
 

Köp Beyond The Wire

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Beyond The Wire är ett intensivt frontlinje-skjutspel i första person som utvecklats av Redstone Interactive. Spelet utspelar sig i skyttegravarna under första världskriget och spelarna tar på sig rollen som en ung amerikansk soldat som kämpar sig fram genom fiendens linjer för att uppnå mål och främja de allierades krigsinsatser.



    Spelarna får uppleva hur livet var i skyttegravarna med uppslukande miljöer, detaljerade vapenanpassningar och autentiska vapen från första världskriget. De kan välja bland ett brett utbud av vapen som M1903 Springfield-geväret, Lewis-pistolen och Browning automatgeväret. Förutom vapen får spelarna också tillgång till kraftfulla närstridsvapen och granater för närstrid.



    Spelet har både kampanjer för en spelare och flerspelarlägen för upp till 64 spelare samtidigt. Spelarna kan slå sig samman med sina vänner eller tävla mot varandra i unika PvP-strider som Blitzkrieg, Team Deathmatch och Capture the Flag. Med sin realistiska miljö från första världskriget och taktik på det verkliga slagfältet kommer Beyond The Wire garanterat att utmana även de mest erfarna FPS-veteranerna!

    Läs mer

    De bästa priserna för Beyond The Wire

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Beyond The Wire

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev