Instant Gaming EU
 
 

Köp Starship Troopers: Extermination

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Krigsinsatsen behöver dig. Gå med i militären och gör dig redo att slåss mot arakniderna i Starship Troopers: Extermination. I denna kooperativa förstapersonsskjutare är du på frontlinjen och slåss mot insekterna. Res till planeten Valaka och kämpa för att återta en gruvkoloni som har attackerats av arachniderna. Som medlem i Deep Space Vanguard, en elitavdelning av Mobile Infantry, kommer du att kämpa tillsammans med andra spelare i spännande strider för att uppnå mål på ett slagfält som är infekterat av äckliga insektoider.



    Välj en av tre klasser, Hunter, Operator och Bastion, var och en med sin egen utrustning och förmåga, och gör dig redo att stödja ditt team i brutala strider mot horder av Bugs. Utforska Valakas yta medan du slutför uppdrag, återtar territorium och försvarar det mot de dödliga utomjordingarna. När du gör framsteg kommer du att låsa upp nya vapen, förmåner och utrustning som passar din spelstil. Kom ihåg att Starship Troopers: Extermination är ett samarbetsspel för upp till 16 spelare. Du måste samordna dina handlingar med ditt team för att lyckas, annars kommer du att bli överväldigad av en hord av Bugs mycket snabbt.



    Starship Troopers: Extermination ger en adrenalinpumpande upplevelse med intensiva strider som utspelar sig i Starship Troopers-filmernasuniversum. Bugshotet syftar till att förstöra mänskliga kolonier och endast Mobile Infantry kan stoppa dem.

    Läs mer

    De bästa priserna för Starship Troopers Extermination

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Starship Troopers: Extermination

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev