Instant Gaming EU
 
 

Köp 911 Operator

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    911 Operator är ett simuleringsspel som ger en inblick i det utmanande och stressiga arbete som operatörer av nödsamtal utför. I det här spelet har spelarna till uppgift att hantera nödsamtal som kommer in från personer som behöver akut hjälp. För att lyckas i denna roll måste spelarna vara snabba på fötterna, beslutsamma och empatiska samtidigt som de måste fatta livräddande beslut under enorm press.



    911 Operator erbjuder en rad olika utmaningar för spelarna att ta sig an. Dessa utmaningar består av olika scenarier och situationer som varierar i intensitet och svårighetsgrad. Spelarna måste till exempel hantera samtal som rör allvarliga trafikolyckor, naturkatastrofer som översvämningar, jordbävningar och orkaner samt kriminella aktiviteter som inbrott, rån och mord. Var och en av dessa scenarier kräver olika svar, och spelaren måste använda sitt snabba omdöme för att avgöra vad som är bäst att göra. En annan fascinerande aspekt av det här spelet är att det låter spelarna spela i vilken stad som helst i världen. Detta tillför en betydande nivå av realism till spelet, eftersom spelarna måste förstå geografin, kulturen och sammanhanget i den stad de spelar i för att kunna fatta korrekta och effektiva beslut. Denna funktion ger också spelarna möjlighet att lära sig om olika städer och de nödsituationer som de står inför, vilket hjälper dem att utveckla en mer nyanserad förståelse för världen omkring dem.



    På det hela taget är 911 Operator ett intensivt och lärorikt spel som sätter spelarna i rollen som personer som räddar liv varje dag. Det är ett spel som testar beslutsförmågan under hård press och ger en unik och fascinerande inblick i det kritiska arbete som operatörer inom räddningstjänsten utför. Om du letar efter ett spel som utmanar dina problemlösningsförmågor samtidigt som du får möjlighet att lära dig om olika nödsituationer runt om i världen, är det här spelet för dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för 911 Operator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om 911 Operator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev