Instant Gaming EU
 
 

Köp Doom Classic Complete

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Doom Classic Complete är ett klassiskt skjutspel som utvecklats av id Software och släpptes 2012 för PlayStation Network och Steam-plattformarna. Spelet är ett paket som innehåller The Ultimate Doom, Doom II, Master Levels for Doom II och Final Doom. Det ger spelaren en chans att återuppleva de nostalgiska minnena av att spela de gammaldags förstapersonsskjutarspel som satte standarden för genren.



    Med sin 16-bitars grafik fördjupar Doom Classic Complete spelaren i en mörk och farlig värld fylld av monstruösa varelser och onda demoner. Spelet har ett snabbt tempo som kräver snabba reflexer och strategiskt tänkande för att överleva. Spelaren tar på sig rollen som en tuff, sanslös rymdmarinsoldat vars uppdrag är att kämpa sig igenom horder av demoner för att rädda jorden från att bli översvämmad av en armé av hellspawn. De fyra spelen som ingår i Doom Classic Complete erbjuder ett stort antal nivåer med varierande svårigheter och utmaningar som kommer att sätta spelarens färdigheter och list på prov. The Ultimate Doom erbjuder fyra episoder, där varje episod innehåller nio nivåer, vilket ger totalt trettiosex nivåer. Doom II erbjuder trettio nivåer, inklusive hemliga nivåer, var och en med sitt unika tema och sin unika atmosfär. Master Levels for Doom II innehåller tjugo nya nivåer gjorda av olika designers, medan Final Doom har trettiotvå nivåer uppdelade i två olika kampanjer.



    Sammanfattningsvis är Doom Classic Complete ett måste för alla fans av klassiska förstapersonsskjutspel. Detta paket ger spelaren chansen att återuppleva magin från de ursprungliga Doom-spelen på moderna plattformar. Med sitt stora urval av nivåer, utmanande spel och nostalgiska känsla är Doom Classic Complete ett utmärkt erbjudande för alla som vill dyka tillbaka in i den ikoniska världen av förstapersonsskjutare.

    Läs mer

    De bästa priserna för Doom Classic Complete

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Doom Classic Complete

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev