Eneba COM
 
 

Köp Knights of Pen and Paper +1 Edition

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Knights of Pen and Paper +1 Edition är ett klassiskt RPG-äventyrsspel som utvecklats av Behold Studios och publicerats av Paradox Interactive. Spelet utspelar sig i en pixelkonstvärld som påminner om 90-talets rollspel och är en idealisk blandning av nostalgi och innovativ spelupplevelse. Spelarna tar på sig rollerna som karaktärer i spelet när de ger sig ut på ett storslaget äventyr som kombinerar traditionell penn- och pappersrollspelmekanik med den ultimata metarollspelupplevelsen. Med en rad olika anpassningsalternativ och uppdrag är Knights of Pen and Paper +1 Edition en underhållande och beroendeframkallande upplevelse som garanterat kommer att hålla dig fängslad i timmar.



    Spelet i Knights of Pen and Paper +1 Edition är turordningsbaserat och involverar rollspel på ett sätt som får även de mest inbitna RPG-fans att känna sig hemma. Spelarna måste välja sin klass från en rad alternativ, inklusive magiker, krigare, skurk med flera, och sedan fortsätta att anpassa sina karaktärer genom att se till att deras statistik, utrustning och förmågor är optimerade för deras roller i spelet. Spelet innehåller en mängd olika uppdrag och strider som kommer att testa spelarens strategiska förmågor till det yttersta. Striderna är utformade för att vara utmanande och spelarna måste använda olika taktiker för att besegra sina motståndare. För att vinna spelet måste spelaren använda sin intelligens och sina färdigheter för att överleva striderna, lösa uppdrag och pussel, allt medan han eller hon är nedsänkt i den rika pixelkonstvärlden. En av de mest tilltalande aspekterna av Knights of Pen and Paper +1 Edition är den humoristiska handlingen. Spelet är fyllt med popkulturella referenser, skämt och Easter Eggs som garanterat kommer att få dig att skratta. Berättelsen i spelet är en härlig nick till rollspelsvärlden och spelkulturen i allmänhet. Den ultimata metaupplevelsen innebär att man tar på sig rollerna av spelare i spelet som själva spelar ett rollspel på bordet. Berättelsen är lika engagerande som spelet och kommer garanterat att hålla dig investerad under hela resan.



    Sammanfattningsvis är Knights of Pen and Paper +1 Edition ett klassiskt RPG-äventyrsspel som garanterat kommer att tilltala alla fans av genren. Den retro pixelkonsten, det uppslukande spelet, den engagerande handlingen och de roliga referenserna kombineras sömlöst för att göra det här spelet till en omedelbar klassiker. Släpp loss din inre äventyrare och ge dig ut på en oförglömlig resa fylld av strider, uppdrag, pussel och skratt. Oavsett om du är en erfaren rollspelsveteran eller ny i genren är Knights of Pen and Paper +1 Edition ett spel som du inte kommer att ångra.

    Läs mer

    De bästa priserna för Knights of Pen and Paper +1 Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Knights of Pen and Paper +1 Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev