Instant Gaming EU
 
 

Köp Star Trek: Infinite

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Star Trek: Infinite är den senaste delen i den långlivade och älskade Star Trek-serien. I detta 4X-strategispel styr du en av de många fraktionerna i Star Trek-universumet. Välj mellan United Federation of Planets, Klingon Empire, Romulan Star Empire eller Cardassian Union och vägled ditt folk till ära genom en episk kampanj. Varje fraktion har sina egna styrkor, svagheter och spelstilar, alla inspirerade av den populära sci-fi-serien.



    Ge dig in i en aldrig tidigare skådad episk berättelse som omfattar olika fraktioner, från klingoner till romulaner, alla med sina egna agendor. Fatta viktiga beslut, oavsett om det handlar om diplomatiska förhandlingar eller krig, som leder till olika resultat i ett levande universum fullt av intriger, faror och belöningar!



    Star Trek: Infinite har byggts med Stellaris kärnsystem som grund, men utvecklarna har anpassat och förbättrat dem för att leverera en spännande 4X-upplevelse där du leder och utvecklar din fraktion när du utforskar galaxen och konfronterar andra.

    Läs mer

    De bästa priserna för Star Trek Infinite

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Star Trek: Infinite

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev