Instant Gaming EU
 
 

Köp Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory® är ett tredjepersonsspel som utvecklades av Ubisoft och släpptes 2005. Det är den tredje delen i Splinter Cell-serien och har huvudpersonen Sam Fisher, en före detta Navy SEAL som blivit specialagent för den fiktiva byrån Third Echelon. Spelet utspelar sig i en nära framtid version av 2008 och utspelar sig på flera internationella platser.



    Ett av de utmärkande dragen i Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory® är dess betoning på smygspel. Spelarna uppmuntras att röra sig genom nivåerna utan att bli upptäckta och använda verktyg som mörkerglasögon, värmesyn och ljuddämpade vapen för att hålla sig gömda. Spelet har en ljus- och ljudmätare som mäter spelarens synlighet respektive ljudnivå. Om spelaren blir för synlig kommer fiender att bli uppmärksammade på deras närvaro och börja leta efter dem. En annan anmärkningsvärd aspekt av spelet är den nivå av spelarens inflytande som det erbjuder. Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory® låter spelaren närma sig situationer på olika sätt, från tysta nedtagningar till prylar som klibbiga kameror och avledningsanordningar. Spelarna har också viss kontroll över Fishers rörelse, med möjlighet att klättra på avsatser och väggar och hänga i rör för att undvika att bli upptäckt. Spelet innehåller till och med ett flerspelarläge online där spelarna kan möta varandra i lag, där var och en arbetar för att uppnå mål medan den andra försöker stoppa dem.



    På det hela taget är Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory® en mästarklass i smygspelande. Spelets betoning på spelarens valmöjligheter och användningen av prylar och verktyg för att navigera genom nivåerna ger spelarna en hög grad av handlingskraft, medan ljud- och ljusmekaniken ökar spänningen och utmanar erfarna spelare. Spelets historia är också engagerande, med vändningar och vändningar som gör att spelarna fortsätter att vara engagerade i handlingen. Oavsett om du är ett fan av serien eller bara letar efter ett bra stealthspel är Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory® värt att spela.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tom Clancys Splinter Cell Chaos Theory

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory

    • Teknisk information

    • Kategorier : Action
    • Utgivare : Ubisoft
    • Utvecklare : Ubisoft Montreal
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2009 borgemánnu 27
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 16ESRB M
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev