Instant Gaming EU
 
 

Köp F1 2017

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    F1 2017 är det officiella spelet för 2017 års FIA Formula One World Championship och låter spelarna uppleva all spänning och spänning i den välkända racingtävlingen. Från nybörjare till erfarna racerförare kommer det här spelet att ge timmar av roligt, utmanande spelande med flera spännande funktioner.



    Spelarna kan delta i spännande lopp och bli världsmästare samtidigt som de får uppleva några av de snabbaste bilarna som någonsin setts på en bana. Dessutom erbjuder F1 2017 spelarna progressivt djupare nivåer genom det tioåriga karriärläget, vilket ger mer variation till spelupplevelsen än någonsin tidigare. I det nya läget "Championships" kan spelarna låsa upp hemliga utmaningar och samla belöningar under sin resa mot att bli framgångsrika racerförare. Denna funktion hjälper dem också att hålla sig engagerade genom att spåra deras prestationer över tid för jämförelse mellan erfarna förare över hela världen. Förutom den intensiva racingactionen ger F1 2017 spelarna tillgång till detaljer bakom kulisserna som är involverade i fordonsutveckling och affärer utanför banan som hjälper dem att lära sig vad som krävs för att bli riktigt framgångsrika när de deltar i sådana tävlingar även när de är borta från sin konsol eller PC-skärm. Spelarna får ytterligare frihet med anpassningsalternativ inklusive personliga inställningar för bilfärger eller hjälmdesign som hjälper dem att känna sig nära kopplade till varje steg från början till slut.



    F1 2017 är det mest omfattande och spännande Formel 1-racingspelet som någonsin gjorts, och ger spelare på alla nivåer den ultimata F1-upplevelsen. Med utmanande banor, en mängd olika alternativ för personlig anpassning och engagerande spellägen erbjuder spelet timmar av underhållning för alla fans och spelare som vill vara en del av 2017 års FIA Formula One World Championship.

    Läs mer

    De bästa priserna för F1 2017

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om F1 2017

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev