Eneba COM
 
 

Köp DiRT Rally 2.0

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dirt Rally 2.0 är den senaste delen av racingserien som började 1998 med Colin McRae Rally. Spelet är utvecklat av Codemasters och fokuserar på rallytävlingar och rallycross och lägger stor vikt vid realistisk körfysik.

    Du kommer att kunna tävla genom ett urval av ikoniska platser över hela världen och känna all spänning av den mest uppslukande offroad-racingupplevelsen. Du kommer att köra genom de hisnande landskapen i Nya Zeeland, Argentina, Spanien, Polen, Australien och USA och även delta i FIA World Rally Championship som körs på åtta officiella banor: Barcelona, Montalegre, Mettet, Lohéac Bretagne, Trois-Rivieres, Hell, Holjes och Silverstone.

    Till ditt förfogande har du över 50 av de mest kraftfulla terrängbilar som någonsin byggts, och du får välja mellan ett urval av både historiska och moderna rallybilar som inkluderar fordon som VW Polo GTI R5, Mitsubishi Lancer Evolution X eller Citroen C3 R5 bland andra.

    Ett av de viktigaste tilläggen som Dirt Rally 2.0 tillför serien är en handhavande modell som reviderats och uppdaterats för att se till att fordonens spel motsvarar hur de beter sig i verkligheten. Tillsammans med detta införs ett system för nedbrytning av banan som utvecklar banans yta successivt beroende på hur många bilar som har kört genom en etapp, vilket ger ännu mer realism till din körupplevelse.

    Utöver detta kommer du att kunna skapa ditt racingteam, anställa din personal och utöka din fordonssamling. Du kommer också att kunna trimma och uppgradera din bil, så att den anpassar sig till din körstil och tävlingsförhållandena.

    Och om du vill ha ännu fler utmaningar kommer du att kunna tävla i flera leaderboards och evenemang mot spelare från hela världen.

    Dirt Rally 2.0 erbjuder dig en av de bästa offroad-racingupplevelserna utan att du behöver lämna ditt hem.

    Läs mer

    De bästa priserna för DiRT Rally 2.0

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om DiRT Rally 2.0

    Nicolas C
    Nicolas C
    2018 juov 14 17:23 dlcompare.fr
    Ça va être coquin à la sortie !
    Det kommer att bli styggt när vi kommer ut!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev