Eneba COM
 
 

Köp Boundless

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Boundless är ett sandlådespel online med öppen värld som kombinerar utforskandet och byggandet i Minecraft med tävlingsmomentet i traditionella MMORPG:er. Spelarna förflyttas till ett enormt universum fyllt av exotiska planeter och månar, var och en befolkad av sitt eget unika djurliv och sina egna resurser.



    I Boundless har du friheten att utforska outforskade områden, bygga din egen struktur eller ansluta dig till befintliga strukturer och tillverka vapen och verktyg för överlevnad samt föremål för handel. Du kan också delta i evenemang som PvP-strider eller till och med slå dig ihop med andra spelare för att bilda gillen. När du går framåt i spelet kan du höja din karaktär genom att få erfarenhetspoäng genom att utföra olika uppgifter som att jaga monster eller tillverka föremål.



    Det ultimata målet i Boundless är att bli en byggmästare som skapar magnifika strukturer som sträcker sig över hela planeter eller månar! Med sina oändliga möjligheter till kreativitet och äventyr är det inte konstigt att så många spelare finner sig fängslade av denna livfulla värld. Oavsett om du väljer att slåss mot andra i episka PvP-strider eller bara koppla av medan du utforskar nya länder - här finns något för alla.

    Läs mer

    De bästa priserna för Boundless

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Boundless

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev