Instant Gaming EU
 
 

Köp Seven: The Days Long Gone

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Seven: The Days Long Gone är ett action-äventyrsrollspel utvecklat av IMGN.PRO. Spelet utspelar sig i en postapokalyptisk värld, där spelaren tar på sig rollen som Teriel, en mästertjuv och äventyrare som har fängslats på ön Peh.



    Spelets unika isometriska perspektiv gör det möjligt för spelarna att utforska varje hörn av den dystopiska världen med fantastiska detaljer. Med en rik historia och en enorm öppen värld kan spelarna uppleva spelets handling och berättelse genom att slutföra uppdrag, sidouppdrag och avslöja artefakter som ligger utspridda över ön.



    Spelare kan anpassa sina karaktärer genom färdighetsträd, vilket gör att de kan specialisera sig på olika förmågor som stridskompetens, smygmanövrar eller hackersystem. Spelet erbjuder olika stridsalternativ som inkluderar att göra skada med svärd, bågar och fällor samt magi.



    Spelets grafik och visuella utseende är av högsta klass, med hisnande landskap, ödsliga ruiner och imponerande arkitektur som definierar spelets futuristiska och postapokalyptiska estetik. Spelet innehåller ett hemskt soundtrack komponerat av Gavin Dunne.



    Sammanfattningsvis ärSeven: The Days Long Gone ett unikt och engagerande action-äventyrsrollspel som erbjuder en extraordinär spelupplevelse. Med en spännande berättelse, fantastisk grafik och uppslukande spelmekanik är spelet ett måste för alla spelare där ute.

    Läs mer

    De bästa priserna för Seven The Days Long Gone

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Seven: The Days Long Gone

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev