Instant Gaming EU
 
 

Köp SINNER: Sacrifice for Redemption

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Med inspiration från Souls-serien, Shadow of the Colossus och en gnutta anime är Sinner: Sacrifice for Redemption en värld i ett mörkt rike med en djup och skruvad historia. Det här action-RPG:et med bossstrider ger genren en intressant twist eftersom du måste offra din statistik före varje strid.



    Spela som Adam, en soldat med ett mörkt förflutet som måste sona sina synder och bokstavligen kämpa mot dem för att hitta frälsning. För att få frid i sin själ kommer han att delta i utmanande strider mot noggrant utformade bossar baserade på de sju dödssynderna. Var och en av dessa monster kommer att hjälpa till att utveckla historien om hans fruktansvärda gärningar, de som skickade honom in på denna väg till frälsning.



    Lär dig använda olika vapen och föremål med ett unikt "level down"-spel där du offrar din styrka och statistik innan du ger dig in i strid. Spelet har flera möjliga slut som låses upp beroende på vilka beslut du fattar, och det har nya spellägen och många funktioner som kan spelas om.

    Läs mer

    De bästa priserna för SINNER Sacrifice for Redemption

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om SINNER: Sacrifice for Redemption

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev