BG PPC IG EN
 
 

Köp Raft

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I Raft måste du överleva ensam eller tillsammans med vänner på en flytande plattform som driver över öppet hav. Du vaknar upp och upptäcker att du är instängd på en flotte, omgiven av vatten och långt från land. Ditt enda verktyg är en gammal plastkrok som du kan använda för att fiska och fånga flytande skräp. Medan din hals brinner av törst och din mage knorrar måste du hitta ett sätt att leva på din flotte.



    Samla ihop vad du kan: tunnor, plankor, plast och löv. Använd det du kan för att bygga ut flottans fundament, tillverka segel och paddlar och bygga hus och andra konstruktioner. Forska efter nya strukturer och redskap att tillverka. Lär dig att navigera din flotte i stället för att förlita dig på vinden.



    Upptäck öar där du kan hitta övergivna hem och matkällor. Dyk under vattnet för att utforska rev för att hitta mat och användbara föremål som lera, malm och sand. Men akta dig för hajar! Skapa vapen för att avvärja rovdjur från ditt hem.



    Med tiden kan du bygga ut din flytande plattform till en fästning eller en herrgård mitt i havet. Raft låter dig skapa nästan vad som helst du kan tänka dig av skräp och trivas på öppet hav.

    Läs mer

    De bästa priserna för Raft

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Raft

    Spatiale
    Spatiale
    2023 borg 18 12:22 dlcompare.fr
    Quel jeu incroyable ! Raft me fait rêver d’une aventure en pleine mer, où je dois utiliser mon ingéniosité et ma créativité pour survivre. J’adore l’idée de construire mon propre radeau à partir de débris et de le personnaliser à ma guise. Je suis curieux de découvrir les îles mystérieuses et les secrets sous-marins. Je frissonne à l’idée d’affronter les requins et les autres dangers. Raft est un jeu de survie en coopération qui me captive et me fascine. Je le recommande vivement !
    Vilket otroligt spel! Raft får mig att drömma om ett äventyr på öppet hav, där jag måste använda min uppfinningsrikedom och kreativitet för att överleva. Jag älskar tanken på att bygga min egen flotte av spillror och anpassa den som jag vill. Jag är nyfiken på att upptäcka mystiska öar och undervattenshemligheter. Jag ryser vid tanken på att möta hajar och andra faror. Raft är ett kooperativt överlevnadsspel som fängslar och fascinerar mig. Jag kan inte rekommendera det nog!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev