Instant Gaming EU
 
 

Köp Immortal: Unchained

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Immortal: Unchained är ett rollspel utvecklat av Toadman Interactive och utgivet av Game Odyssey Limited. Det utspelar sig i ett science fiction-baserat universum där spelaren styr en odödlig som har blivit fånge i en komplex värld som de måste utforska för att lösa dess mysterier och nå sitt slutgiltiga mål.



    I Immortal: Unchained hamnar spelarna i en brutal fängelsemiljö där de måste slåss mot horder av fiender medan de tar sig igenom berättelsens många nivåer. Kampsystemets mekanik betonar skicklighetsspel och taktiskt beslutsfattande för att övervinna utmanande stridsscenarier samt svåra pussel. Spelarna måste röra sig snabbt och strategiskt för att besegra mäktiga bossar med unika strategier för var och en, vilket testar spelarens kunskap om hur man bäst använder vapen, taktik, uppgraderingar av utrustning och färdigheter som finns tillgängliga under hela spelet.



    Den uppslukande handlingen utspelar sig från unika perspektiv under berättelsesekvenser som inkluderar cutscenes med fantastisk grafik kombinerat med atmosfärisk berättelse som är tänkt att ge atmosfär samt ge insikter om karaktärernas värderingar och mål inom denna nya världsordning. Ytterligare funktioner som flera olika slut beror på val som görs under viktiga händelser under resans gång. I hela Immortal: Unchained's universum förloras liv i strider mellan olika fraktioner som kämpar om makten, men det är upp till dig och dina färdigheter som odödlig att avgöra världens öde.

    Läs mer

    De bästa priserna för Immortal Unchained

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Immortal: Unchained

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev