Instant Gaming EU
 
 

Köp Battlefield 5

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det är ett videospel som utvecklas av EA DICE och publiceras av Electronic Arts. Battlefield V är den sextonde delen i Battlefield series som började med Battlefield 1942, ett spel som fick mycket beröm för sina massiva flerspelarstrider med handeldvapen, pansarfordon och flygplan. Spelet kommer att fortsätta från sin föregångare genom att fokusera på andra världskriget. Kärnan i spelet är konceptet med grupp, spelare som kan samarbeta och koordinera tillsammans för att uppnå mål i spelet.

    Battlefield 5:s solokampanj, War Stories, kommer att berätta historier om män och kvinnor runt om i världen som befann sig i maskopi i andra världskriget. Det finns totalt fyra War Stories, Nordlys, Under No Flag, Tirailleur och The Last Tiger (kommer efter lanseringen), där den första följer en kvinnlig motståndskämpe i Norge som kämpar "för sitt lands befrielse från ockupationsstyrkorna, men också för sin familjs överlevnad". Under No Flag fokuserar på en ung brittisk brottsling som har till uppgift att förstöra tyska flygbaser i den nordafrikanska öknen, och Tirailleur följer senegalesiska enheter i de franska kolonialstyrkorna när de kämpar för att "befria det franska 'hemlandet' som de aldrig ens har sett förut". War Stories sista erbjudande byter perspektiv till den tyska sidan när andra världskriget närmar sig sitt slut. "En ensam Tiger-tankbesättning börjar ifrågasätta den ideologi som fick dem att nå hit" är den viktigaste berättelsen här.

    Som i alla Battlefield-spel är Battlefield V:s huvudfokus på konkurrenskraftigt flerspelarläge, och det finns många alternativ och lägen samt fyra klasser som passar alla spelstilar. 8 kartor kommer att finnas tillgängliga vid lanseringen, inget säsongspass och alla kartor efter lanseringen kommer att släppas helt gratis till alla spelare.

    Klassiska Battlefield-lägen som Conquest, Domination och Team Deathmatch återkommer i Battlefield V, och de får sällskap av ett antal andra alternativ för alla som vill byta ut spelet.

    Conquest har en karta som är uppdelad i flera sektorer och huvudmålet för båda fraktionerna är att kontrollera majoriteten av flaggorna som är utspridda på hela kartan. Squad tickets är viktiga - båda sidor börjar med 800 tickets vardera. Spelet slutar när en av fraktionerna får slut på sina biljetter (eller när tiden går ut, laget med flest biljetter vinner). För att minska antalet biljetter måste du ta fler flaggor än din fiende (Ticket Bleed-mekaniken). Ta fler flaggor för att få din fiende att förlora sina biljetter snabbare. Kom ihåg att en spelares död kostar en biljett. Du kan rädda ditt lag från att förlora en biljett genom att återuppliva en skadad spelad som kommer att bäras på ryggen av en vänskaplig spelare.

    I Grand Operations, som spelar lag mot varandra under flera dagar, formas matcherna av dina tidigare prestationer. Airborne börjar med att ditt lag hoppar ut ur ett flygplan och landar på slagfältet för att "gå i spetsen för en kommande invasion", medan Frontlines är en dragkamp fram och tillbaka där båda lagen driver framåt i ett försök att nå motståndarens bas för att placera sprängämnen. Det kommer att äga rum under fyra dagar i spelet och på flera olika kartor. Beroende på hur du presterar den första dagen kan du ha rikligt med förnödenheter eller väldigt få, och dessa kommer att minska allteftersom striden fortsätter. Under den sista dagen kommer du att ha mycket begränsade resurser och du kommer inte att kunna återuppstå om du blir dödad. Grand Operations är avsett att efterlikna verkliga historiska slag.

    Det kommer inte heller att finnas några mikrotransaktioner som påverkar spelet. Dice har valt att endast låta dig köpa kosmetiska föremål med "Battlefield Currency", och det kommer att införas efter lanseringen. Genom att spela spelet får du Company Coin och det används för att köpa vapen- och fordonsspecialiseringar samt kosmetiska föremål.

    Om du förbeställer Battlefield 5 får du tidig tillgång till spelet, men det ger dig också detta innehåll i spelet.

    - Utrustning för fallskärmsjägare: Välj en av åtta Special Soldier Sets för att anpassa dina trupper.

    - Firestorm Ranger Set: Innehåller skyddsglasögon, ljusa stridskläder och MKIII(S) Elite Combat Dagger.

    - Särskilda uppdrag: Tjäna belöningar och få ett försprång gentemot konkurrenterna genom att slutföra Special Assignments.

    - Omedelbar tillgång till fem Battlefield 1-vapen: Lås upp fem av första världskrigets modernaste vapen och överbrygga den tekniska klyftan mellan de två världskrigen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Battlefield 5

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din aktiveringskod för att ladda ner spelet från EA App.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Battlefield 5

    Juan
    Juan
    2019 mies 25 22:43 dlcompare.es
    Dejo este comentario porque estoy participando en el concurso en el que puedes ganar un juego gratis. Y es éste el que quiero xd.
    Jag lämnar den här kommentaren eftersom jag deltar i tävlingen där du kan vinna ett gratisspel. Och det är den här som jag vill ha xd.
    Eyhex
    Eyhex
    2019 ođđj 18 20:54 dlcompare.fr
    Salut Dl compare, merci pour vos super prix ! J'achète tous mes jeux (Xbox et PC) sur votre site ! (J'ai pas encore craquer pour BF5 Du coup je participe à votre concours pour ce jeux ! Merci d'avance. Bisous & coeur sur vous <3
    Hej Dl compare, tack för dina bra priser! Jag köper alla mina spel (Xbox och PC) på er webbplats! (Jag har ännu inte knäckt BF5, så jag deltar i din tävling för detta spel! Tack på förhand. Pussar &amp; hjärta på dig &lt;3
    Seth
    Seth
    2018 juov 19 10:45 dlcompare.fr
    Quand quelqu'un de triste joue aux jeux vidéo pour oublier, on peut dire qu'il se console. Sinon ce que je pense de ce jeu...j'ai beaucoup de mes potes qui y jouent alors c'est qu'il est surement top ^^
    När någon som är ledsen spelar videospel för att glömma kan vi säga att han eller hon tröstar sig själv. Annars vad jag tycker om det här spelet...Jag har många vänner som spelar det så det är nog bra ^^
    Seth
    Seth
    2018 juov 19 09:44 dlcompare.fr
    Que dit une mère à son fils geek quand le dîner est servi ? Alt Tab !!! Sinon et bien dans 2-3 jours je pourrai peut-être jouer avec les copains. Et l'avis que j'ai de ce jeu est que pas mal de mes potes y jouent...donc c'est un bon jeu !! ^^
    Vad säger en mamma till sin nördiga son när middagen serveras? Alt-fliken!!! Om inte, så kanske jag kan spela med killarna om 2-3 dagar. Och den åsikt jag har om det här spelet är att många av mina vänner spelar det... så det är ett bra spel!!! ^^
    Abhishek
    Abhishek
    2018 juov 17 11:18 dlcompare.com
    It's already a steal deal at this price to get it from here. Battlefield 1 and 2 are on my all time favorites list and it would be an awesome experience to win something like Battlefield 5 especially from you. Thanks for the awesome chance to win this.
    Det är redan en bra affär till det här priset att köpa den härifrån. Battlefield 1 och 2 är mina absoluta favoriter och det skulle vara en fantastisk upplevelse att vinna något som Battlefield 5 speciellt från dig. Tack för den fantastiska chansen att vinna detta.
    Alex
    Alex
    2018 juov 16 22:43 dlcompare.com
    I too have enjoyed the Battlefield titles without a hitch, but I've been having a love-hate relationship with Battlefield V. The dev's political correctness and bashing/insults to longtime fans made me not want to buy the game. But they've been getting their act together and dishing out very eye-catching content, so it's making me want to try the game a lot!
    Jag har också haft glädje av Battlefield-titlarna utan problem, men jag har haft ett hatkärleksförhållande till Battlefield V. Utvecklarens politiska korrekthet och förolämpningar mot långvariga fans gjorde att jag inte ville köpa spelet. Men de har tagit sig samman och har gett ut mycket iögonfallande innehåll, så det gör att jag vill prova spelet mycket!
    Jermaine Moodie
    Jermaine Moodie
    2018 juov 16 08:39 dlcompare.com
    Been enjoying all Battlefield titles from its earliest roots. with BF 2 and BC2 my faves. Would to get Battlefield 5 and all its goodies to come
    Jag har njutit av alla Battlefield-spel från dess tidigaste rötter, med BF 2 och BC2 som mina favoriter. Skulle vilja få Battlefield 5 och alla dess godbitar som kommer att komma.
    Jeevan Rao
    Jeevan Rao
    2018 juov 15 02:53 dlcompare.com
    My friend has this game and it looks amazing. Especially the graphics and the overall feel to the combat system (better than BF1). Yes Yes..this is the game I would chose if I were to win the giveaway.
    Min vän har det här spelet och det ser fantastiskt ut. Särskilt grafiken och den övergripande känslan i stridssystemet (bättre än BF1). Ja Ja Ja... det är det här spelet jag skulle välja om jag skulle vinna den här tävlingen.
    Andrew
    Andrew
    2018 juov 14 17:51 dlcompare.com
    This game is looking real beautiful. Hoping to jump into the franchise with this title!
    Det här spelet är riktigt vackert. Jag hoppas kunna hoppa in i serien med denna titel!
    Jail
    Jail
    2022 ođđj 8 16:40 dlcompare.fr
    Moins bon que le 3 qui, pour moi, est le meilleur, mais c'est un excellent opus ;)
    Inte lika bra som 3, som för mig är den bästa, men det är ett utmärkt opus ;)
    Verifierad kommentar
    Visa fler kommentarer
    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Battlefield 5
    • Kategorier : Action , First-Person Shooter , Militär
    • Utgivare : Electronic Arts
    • Utvecklare : DICE
    • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Utgivningsdatum : 2020 golggotmánnu 22
    • Systemkrav
      • Minimi
      • OS : Windows 7
      • CPU : AMD FX-6350 / Intel Core i5 6600K
      • RAM : 8 Go
      • GPU : AMD Radeon HD 7850 2 Go /nVidia GeForce GTX 660, 2 Go
      • Lagring : 50 Go
    • Åldersklassificering
    • PEGI 18
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev