Instant Gaming EU
 
 

Battlefield 2042

 • PC
 • PS5
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

  Battlefield 2042 innehåller alla de funktioner som har bidragit till att göra Battlefield till en av de mest populära serierna av förstapersonsskjutspel. Det erbjuder dig massiva strider där du kan sätta dina taktiska färdigheter, ditt sikte och din reaktionstid på prov mot många spelare, med realistiska scenarier som du kan förstöra som du vill och ett unikt tillvägagångssätt för handlingen.  Battlefield 2042 markerar återkomsten till den ikoniska all-out krigsföring som Battlefield-serien har. Det utspelar sig år 2042 under en stor konflikt mellan USA och Ryssland. Denna förstapersonsskjutare har futuristiska vapen, prylar som utplacerbara torn och drönare samt fordon som kan användas av spelarna. Spelet innehåller ett nytt "Plus"-system som gör det möjligt för spelarna att anpassa sina vapen på plats. Battlefield 2042 innehåller en mängd olika scenarier, alla med förstörbara miljöer och dynamiskt väder med effekter som sandstormar och tornados som påverkar sikten eller lyfter upp spelare, till exempel.  Spelet har flera spellägen och har fördubblat antalet spelare jämfört med tidigare spel i serien. Conquest och Breakthrough erbjuder massiva strider och en unik upplevelse för upp till 128 spelare på PC och next-gen-konsoler och 64 spelare på Xbox One och PlayStation 4. Samtidigt kommer de som vill njuta av en ny typ av spel att känna sig hemma i Hazard Zone, en modern variant av gruppbaserat flerspelarläge.   

     Conquest innehåller alldeles extra strider på enorma kartor som har utformats speciellt för detta. Handlingen är uppdelad i "kluster" av olika slag där två fraktioner kämpar mot varandra för att erövra kontrollpunkter; när kontrollpunkterna i en sektor är erövrade kommer fraktionen att kontrollera den sektorn.  I Breakthrough återkommer två lag, Attackers och Defenders, i kartor där ett lag måste försöka ta ett annat lags kontrollpunkter. Det försvarande laget måste förhindra detta till varje pris. Ett stort slagfält möjliggör fler taktiska val genom varje spel.  Båda lägena kommer att kunna spelas på sju olika kartor som tar spelarna till olika platser över hela världen, bland annat Sydkorea, Singapore, Franska Guyana, Indien, Egypten och Antarktis. Var och en av dem kommer att ha olika mål och scenarier, allt från att kontrollera en viktig nätverkshubb eller ett teknikcenter till att återta stulna kärnvapentillgångar.  Battlefield Portal ger ännu fler möjligheter till spelet med community-skapade spellägen och oändliga möjligheter att anpassa vapen, utrustning, regler och mycket mer i detta kreativa sandlådeläge. Återupplev klassiska upplevelser med utvalt innehåll från Battlefield 1942 (Battle of the Bulge och El Alamein), Battlefield 3 (Caspian Border och Noshahr Canals) och Battlefield: Bad Company 2 (Africa Harbor och Valparaiso), eller utnyttja det moderna innehållet från Battlefield 2042 för att upptäcka, skapa och dela något helt nytt.  Battlefield 2042 Översyn av klassystemet genom att lägga till tio olika "specialister" vid lanseringen, med en ny som släpps varje säsong och fyra säsonger per år. De kommer att använda olika prylar i strid för att utföra specifika roller och lägga till ytterligare ett lager av strategisk komplexitet till spelet.  Några bra exempel på dessa är bland annat följande:   

     Kimble "Irish" Graves använder DCS Deployable Cover för att skydda sina allierade, och hans APS-36 Shootdown Sentinel kan ta ner fiendens explosiva projektiler innan de kan orsaka någon skada.   

     Wikus "Casper" Van Daele. Denna sydafrikanska operatör specialiserar sig på spaning med en OV-P Recon Drone och kan upptäcka personer som smyger i närheten med en rörelsesensor.   

     Webster Mackay är en smidig kanadensisk operatör som specialiserat sig på överfall och kan bryta sig in från oväntade positioner tack vare sin gripkrok.   

     Maria Falck är en tysk operatör vars S21 Syrette Pistol gör att hon kan behandla skadade allierade och återuppliva dem till full hälsa på avstånd.   

     Pyotr "Boris" Guskovsky är en rysk ingenjör som kan sätta in en SG-36 Sentry Gun och öka dess prestanda när han är nära.     Med alla dessa funktioner och mer att komma med är Battlefield 2042 den ultimata krigssimulering du letar efter.

  Läs mer

  De bästa priserna för BF 2042

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Använd din aktiveringskod för att ladda ner spelet från EA App.

  Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

  Använd din PS5 på Playstation Network.

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

  Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

   

  Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

  • Base game +
  • År 1-pass: 4 nya specialister (1 per säsong), 4 Battle Passes (1 per säsong) och 3 Epic Skin Bundles ("Blistered Earth", "Tempest" och "Cold Blood").

  Gold +

  • Midnight Ultimate Bundle ("Shadow Stalker" legendarisk utstyrsel, "Obsidian" legendariskt vapenhud, "Onyx" legendariskt fordonshud)
  • Officiell digital konstbok och exklusivt digitalt soundtrack.
  • Cross-Gen-paket

  Kommentarer om Battlefield 2042

  m0ЯĐrΕĐ
  m0ЯĐrΕĐ
  2022 njuk 1 14:06 dlcompare.fr
  J'avais beaucoup aimer le jeux lors de la beta. Mais je n'ai pas pu l'acheter. Après tout les retour négatifs du jeux lors de sa sortie, je suis un peu content de ne pas l'avoir acheté
  Jag gillade verkligen spelet under betan. Men jag kunde inte köpa den. Efter all negativ feedback på spelet när det släpptes är jag glad att jag inte köpte det.
  Reign
  Reign
  2022 ođđj 1 02:17 dlcompare.fr
  Pour le coup, ça a été ma déception de 2021, j'avais eu beaucoup d'espoirs et je pense que ça m'a desservi. Cela dit le jeu est pas non plus mauvais mais en l'état, mieux vaut passer son chemin
  För tillfället var det min besvikelse för 2021, jag hade stora förhoppningar och jag tycker att det gjorde mig en otjänst. Med det sagt är spelet inte heller dåligt, men som det ser ut nu är det bättre att gå vidare.
  Verifierad kommentar
  DilithaRansara
  DilithaRansara
  2021 juov 28 15:09 dlcompare.com
  I don't have as many problems with this game as most of the other fan base. But I can agree that this is one of the worst Battlefields ever made. Its impossible to hit anyone outside of 50 meters unless you have a sniper rifle. The weapon bloom is ridiculous and I feel like I could be more accurate than some of these "specialists" The maps are especially bad since they all are wide open and huge. So again with weapons that cant kill outside of 50 meters, this makes for horrible gameplay.
  Jag har inte lika många problem med det här spelet som de flesta andra fans. Men jag kan hålla med om att detta är ett av de sämsta Battlefields som någonsin gjorts. Det är omöjligt att träffa någon utanför 50 meter om man inte har ett snipergevär. Vapenblocket är löjligt och det känns som om jag skulle kunna vara mer träffsäker än vissa av dessa "specialister". Kartorna är särskilt dåliga eftersom de alla är vidöppna och enorma. Så återigen med vapen som inte kan döda utanför 50 meter, gör detta för hemskt gameplay.
  Gollaruk
  Gollaruk
  2021 juov 18 06:43 dlcompare.fr
  J'ai réussis à essayer Battlefield 2042, je le trouve vraiment très bien comme jeux, je ne comprend pas les évaluations sur steam.
  Jag lyckades prova Battlefield 2042, jag tycker att det är ett riktigt bra spel, men jag förstår inte recensionerna på Steam.
  Voute
  Voute
  2021 skáb 25 15:39 dlcompare.fr
  J'espère que les patchs seront à la hauteur pour que le jeu ne soit pas désert dès la première année et que l'on puisse passer de très belles années encore sur les battlefield
  Jag hoppas att patcherna kommer att klara uppgiften så att spelet inte blir övergivet från första året och att vi kan tillbringa många fler vackra år på slagfälten.
  619d732a9551e@asahthefox
  619d732a9551e@asahthefox
  2021 skáb 24 00:08 dlcompare.fr
  Très bon Battlefield, quand même dans l'attente de quelques patchs contre certains bugs, et surtout l'optimisation graphique !
  Mycket bra Battlefield, väntar fortfarande på några patchar mot vissa buggar, och särskilt den grafiska optimeringen!
  LgElliott
  LgElliott
  2021 skáb 20 19:26 dlcompare.fr
  Le jeu est graphiquement au top, le contenue et au rendez-vous que demander de mieux ?
  Spelet är grafiskt toppklassigt, innehållet finns där, vad mer kan man önska sig?
  Averroid
  Averroid
  2021 skáb 19 21:57 dlcompare.fr
  Graphiquement plutôt bien, map intéressante et nombreuse possibilité. Mais cela reste un simple Battlefield à mes yeux.
  Grafiskt ganska bra, intressant karta och många möjligheter. Men det är fortfarande ett enkelt Battlefield i mina ögon.
  TheTORYParty
  TheTORYParty
  2021 skáb 19 19:40 dlcompare.fr
  J'apprécie les innovations au niveau du gameplay pour améliorer l'expérience du joueur, mais cela reste néanmoins assez traditionnel comme Battlefied, rien de très novateur en terme de gamemodes par exemple. Cela dit, le jeu est sympa.
  Jag uppskattar innovationerna i spelet för att förbättra spelupplevelsen, men det är fortfarande ganska traditionellt som Battlefied, inget särskilt innovativt när det gäller gamemodes till exempel. Med det sagt är spelet trevligt.
  Saury_9999
  Saury_9999
  2021 skáb 18 13:54 dlcompare.com
  I heard they haven't fixed the respawn bug in this one. even so it has been reported for a while since BF5 probably
  Jag har hört att de inte har åtgärdat respawn-buggen i den här versionen, även om det har rapporterats ett tag sedan BF5.
  Visa fler kommentarer
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev