Instant Gaming EU
 
 

Köp Pathfinder: Kingmaker

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Pathfinder: Kingmaker är ett expansivt rollspel som utspelar sig i den fantastiska världen Golarion. Som ledare för ett växande rike måste spelarna bygga och förvalta sitt rike, utforska nya länder och bekämpa fiender - allt medan de bygger relationer med andra karaktärer.



    Spelet innehåller turordningsbaserade strider samt partihantering och riksbyggande - vilket gör att spelarna kan fatta strategiska beslut som kan hjälpa dem både på och utanför slagfältet. Spelarna har tillgång till kraftfulla magiska trollformler och vapen som de kan använda i strider mot fiendens styrkor. Dessutom finns det gott om sidouppdrag och berättelsehändelser som kan slutföras för ytterligare belöningar!



    Grafiskt sett ser Pathfinder: Kingmaker fantastiskt ut. Miljöerna är fulla av frodiga skogar och storslagna slott medan karaktärernas design har utformats med omsorg - vilket ger varje karaktär sitt eget unika utseende och känsla. Spelets soundtrack är lika imponerande - med en blandning av orkestermelodier som passar perfekt till fantasyatmosfären!



    På det hela taget är Pathfinder: Kingmaker en fängslande rollspelsupplevelse som ger många belöningar för dem som är villiga att investera tid i det. Med sin djupa spelmekanik, rika berättelse och fängslande grafik och ljud - kommer det garanterat att hålla dig nedsänkt i flera timmar i sträck!

    Läs mer

    De bästa priserna för Pathfinder Kingmaker

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Pathfinder: Kingmaker

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev