Eneba COM
 
 

Köp Aquanox Deep Descent

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Aquanox Deep Descent är en ny version av den ursprungliga undervattensstridsserien AquaNox. Det är en förstapersonsskjutare där du styr en unik ubåt som är beväpnad till tänderna med imponerande vapen när du utforskar havets djup. Världen i Aquanox Deep Descent är inte den lugna och fridfulla plats som du förväntar dig att hitta under havets nivå, utan det är istället en mystisk och farlig plats där mänskligheten tvingas leva och som du måste utforska. På din resa genom havets djup kommer du att hitta oväntade hot och massor av fiender att möta i ett krig mellan flera fraktioner om kontrollen över de begränsade resurser som finns tillgängliga.



    För att bekämpa dina fiender har du till ditt förfogande ett anpassningsbart fordon som du kan beväpna med flera vapen. Var och en av de sex tillgängliga vapnen passar en viss spelstil och har en annan strategisk funktion. Du kan också uppgradera dem för att lägga till flera effekter allteftersom spelet fortskrider. Du kommer också att kunna modifiera delar av ditt fordon för att uppgradera dess kapacitet. De delar och den teknik som finns tillgängliga beror på vilken fraktion du tillhör, men det finns gott om alternativ för att anpassa ditt fordon. Du måste behärska 360º-rörelsen och fordonets begränsade boostmöjligheter för att undvika attacker och överleva i den farliga världen på Aquanox Deep Descent.



    Spelet kan spelas solo eller i kooperativt flerspelarläge för upp till fyra spelare, och det innehåller också PvP-strider med olika spellägen som inkluderar Deathmatch och Team Deathmatch.



    Utforska Aquas djup och slåss för din fraktions undervattensherravälde i Aquanox Deep Descent!

    Läs mer

    De bästa priserna för Aquanox Deep Descent

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Aquanox Deep Descent

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev