Instant Gaming EU
 
 

Köp SoulCalibur VI Season Pass

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    SoulCalibur VI Season Pass är det perfekta valet för ivriga spelare som vill få ut så mycket som möjligt av sin tid med SoulCalibur VI. Detta exklusiva rabattpass innehåller 5 DLC-paket, och det är ett prisvärt sätt att få mer innehåll i spelet utan att behöva betala fullt pris för varje enskilt paket.



    SoulCalibur VI Season Pass kommer att innehålla en speciell spelbar karaktär - Tira - som inte kommer att finnas tillgänglig någon annanstans. Med sin förmåga att använda två vapen samtidigt ger hon ett extra lager av taktiskt djup och utmaning i striderna mellan spelarna. På tal om ytterligare karaktärer, 2B från NieR: Automata kommer också att göras tillgängliga som en del av detta paket utan extra kostnad. Med Character Creation Set A kan du anpassa din kämpes garderob med massor av coola dräkter och föremål, så att du kan ta med dem i strid precis som du vill ha dem. Amy, en kraftfull krigarmunk klädd i tung rustning som väntar på motståndare som kan matcha hennes skicklighet, går samman med Cassandra från Soulcalibur III som specialiserar sig på svärdstekniker som förvärvats under generationer i detta fantastiska paket.



    Sist men inte minst är det andra Character Creation Set B utrustat med ännu fler anpassningsbara föremål än tidigare, inklusive nya ansiktsdrag och tillbehör. SoulCalibur VI Season Pass kommer garanterat att ge alla fans av SoulCalibur VI timmar av spännande spelande.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : SoulCalibur VI

    De bästa priserna för SoulCalibur VI Season Pass

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om SoulCalibur VI Season Pass

    Fabrice
    Fabrice
    2019 juov 22 03:02 dlcompare.fr
    Bonjour il nyva pas de saison pass dispo pour ps4 ?
    Hur vet du om det finns ett säsongspass för ps4?
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev