Instant Gaming EU
 
 

Köp Party Hard 2

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Party Hard 2 är ett toppstyrt stealth/actionspel utvecklat av Pinokl Games. Spelet placerar spelaren i rollen som en icke namngiven huvudperson som försöker ta ner skumma kriminella organisationer samtidigt som han eller hon måste hantera vardagliga problem som jobb och räkningar.



    Spelaren måste använda sig av list och strategi för att ta sig igenom nivåerna levande, med hjälp av förklädnader, fällor och andra verktyg för att undvika. När spelarna tar sig fram genom de sex olika städerna kommer de att möta olika fiender som kultister, gangsters och till och med utomjordingar. Det finns över 20 nivåer som är inspirerade av verkliga platser för spelarna att utforska, och var och en av dem kan slutföras på flera olika sätt.



    En av Party Hard 2 s viktigaste funktioner är det dynamiska soundtracket som ändras beroende på vilken situation spelarna befinner sig i - från stämningsfulla bakgrundsbeats till intensiva actionhymner. Dessa låtar kommer garanterat att göra spelarna redo för den fest som väntar! Med sin fängslande berättelse, varierande spelupplägg och sitt optimistiska soundtrack är Party Hard 2 en fantastisk upplevelse som alla typer av spelare kan njuta av.

    Läs mer

    De bästa priserna för Party Hard 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Party Hard 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev