Eneba COM
 
 

Köp My Little Riding Champion

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    My Little Riding Champion är ett simuleringsspel utvecklat av Toplitz Productions. Spelet handlar om att hjälpa spelarna att utveckla sina färdigheter i ridning och att ta hand om sina hästar.



    Spelarna börjar med att skapa sina karaktärer och anpassa sina outfits innan de adopterar och namnger sina valda hästar. Spelet erbjuder ett brett utbud av raser och färger att välja mellan och varje häst har sin egen unika personlighet.



    Allt eftersom spelarna gör framsteg kan de ta med sina hästar på en ridtur på en mängd olika platser, som skogar, parker och berg, och uppleva spänningen med att rida hästar. Spelet innehåller olika typer av evenemang och turneringar som spelarna kan delta i, bland annat hoppning, dressyr och terrängkörning.



    Spelarna måste också ta hand om sina hästars grundläggande behov, såsom utfodring, träning, putsning och vila, samtidigt som de måste hålla utkik efter tecken på dålig hälsa. Genom att göra detta blir hästarna gladare och presterar ännu bättre på banorna.



    My Little Riding Champion har högkvalitativ grafik med detaljerade texturer som skapar en realistisk, uppslukande upplevelse i spelet. Spelets avslappnande soundtrack hjälper till att skapa en trevlig spelatmosfär.



    Sammanfattningsvis är My Little Riding Champion ett roligt och engagerande simuleringsspel som låter spelarna uppleva glädjen och utmaningarna med att rida i en virtuell värld. Det här spelet är perfekt för hästälskare och de som vill lära sig mer om den komplexa och givande världen av ridsport.

    Läs mer

    De bästa priserna för My Little Riding Champion

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om My Little Riding Champion

    Janek PIATKOWSKI DE MALYSZKO
    Janek PIATKOWSKI DE MALYSZKO
    2018 juov 24 16:35 dlcompare.fr
    Pour mes filles !
    För mina flickor!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev