Instant Gaming EU
 
 

Köp BeamNG.drive

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    BeamNG.drive har som mål att bli den mest realistiska körsimulatorn på marknaden tack vare sitt innovativa fysiksystem med mjuka kroppar. Spelet simulerar varje komponent i fordonet i realtid med hjälp av noder och strålar, så att din bil beter sig precis som i verkligheten. Krascher och de skador som ditt fordon tar upp känns äkta, och körupplevelsen är så nära den verkliga körningen som den kan komma.



    Spelet innehåller tolv olika miljöer som du kan njuta av att köra genom, bland annat städer, djungler, öknar och mer. Anpassa din bil hur du vill, från fjädring till motor och hjul, och fortsätt sedan att ha kul i ett av de många spellägena i BeamNG.drive. Du kan vandra fritt genom den karta du väljer, delta i uppslukande scenarier eller sätta dina körkunskaper på prov och försöka bli snabbast i Time Trial Mode. Vad du än väljer att göra kommer spelets fysikmotor att se till att det känns så verkligt som möjligt.



    Med oändlig anpassning, total valfrihet och massor av spelalternativ är BeamNG.drive en av de bästa simulatorer du någonsin kommer att spela.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för BeamNG.drive

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om BeamNG.drive

    61beec6329e76@landry morgane boniface
    61beec6329e76@landry morgane boniface
    2021 juov 19 09:27 dlcompare.fr
    Le jeu semble vraiment fou :D
    Spelet ser verkligen galet ut :D
    mariano dess
    mariano dess
    2019 golg 12 16:35 dlcompare.fr
    trop bien
    för bra
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev