Instant Gaming EU
 
 

Köp Figment

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Figment är ett unikt och fantasifullt spel utvecklat av Bedtime Digital Games. Det är ett action-äventyrsspel som tar spelaren med på en resa genom det mänskliga sinnet och utforskar de olika medvetandetillstånd och känslor som finns inom oss alla. Spelet är vackert utformat och har en fantastisk grafik och en fängslande berättelse som garanterat kommer att hålla spelarna engagerade i flera timmar i sträck.



    En av de saker som skiljer Figment från andra spel i sitt slag är dess fokus på kreativitet och den mänskliga fantasins kraft. Världen i Figment är en återspegling av vad som händer i våra huvuden, där varje nivå representerar en annan aspekt av vilka vi är som människor. Spelarna tar på sig rollen som Dusty, ett påhitt i det mänskliga sinnet, när han kämpar mot de krafter av negativitet och rädsla som hotar att ta över sin värds sinne. Spelet är en kombination av pussellösning, utforskning och strid, där varje nivå presenterar sina egna utmaningar och hinder. Spelarna måste använda sitt förstånd och sina snabba reflexer för att navigera genom varje nivå och använda Dustys unika förmågor för att lösa pussel och besegra fiender. Stridsystemet är enkelt men effektivt, med en blandning av närstrids- och distansattacker som håller spelet varierat och spännande. Spelet har också ett original soundtrack som perfekt kompletterar spelets grafik och sätter tonen för varje nivå.



    Sammanfattningsvis är Figment ett fantastiskt spel som kombinerar fantastisk grafik, en fängslande berättelse och utmanande spelupplägg i ett och samma paket. Det är ett spel som garanterat kommer att tilltala alla som älskar action-äventyrsspel och letar efter en unik och fantasifull upplevelse. Oavsett om du är en erfaren spelare eller ny i spelvärlden är Figment värt att kolla in.

    Läs mer

    De bästa priserna för Figment

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Figment

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev