Instant Gaming EU
 
 

Köp Thea 2: The Shattering

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Thea 2: The Shattering är en innovativ kombination av element från 4X-strategi, RPG och kortspel skapade av MuHa Games. I denna unika upplevelse antar spelarna rollen som en gud från den slaviska mytologi-inspirerade pantheon och måste vägleda sin lilla flock av troende när de kämpar för överlevnad.



    I Thea 2: The Shattering kommer spelarna att upptäcka en värld med olika strategiska alternativ som kräver intelligent planering för att överlista motståndarna och nå framgång. Genom noggrann förvaltning kan spelarna välja hur de bäst ska fördela resurserna och samtidigt utveckla kraftfulla förmågor för sitt folk som ger tillgång till matkällor, landutvidgning och andra bonusar. Spelarna får också i uppgift att skapa kraftfulla kort som fungerar som magiska trollformler eller föremål som hjälper dem att besegra fiender i intensiva strider.



    Sammantaget ger Thea 2: The Shattering en uppslukande spelupplevelse där det krävs taktisk skicklighet på flera fronter för att vinna; att samla resurser genom genomtänkt förvaltning samtidigt som man deltar i strider och använder magiska kort strategiskt mot fiender är avgörande för segern! Med sina många verktyg till hands - som intressanta strategier tillgängliga på grund av särskiljande spelmekanik - är det lätt att förstå varför de som vill dyka in i komplexa men givande spelupplevelser tycker så mycket om det.

    Läs mer

    De bästa priserna för Thea 2 The Shattering

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Thea 2: The Shattering

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev