Instant Gaming EU
 
 

Köp Sphinx and the Cursed Mummy

  • PC
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Sphinx and the Cursed Mummyär ett actionäventyrs-videospel för Xbox One, PS4, Switch och andra plattformar. Detta spel som bygger på det gamla Egyptens mytologi har utvecklats av Eurocom och publicerats av THQ. Spelarna kommer att ta rollen som halvguden Sphinx och den odöda kroppen av Tutankhamon. Sphinx är en modig krigare och han kämpar huvud mot huvud mot de starka monstren.



    Plot



    Spelarna introduceras till Sphinx, huvudprotagonisten. Tillsammans med sin kollega Horus får de i uppgift att hämta tillbaka Osiris blad. Deras mästare Imhotep har skickat dem till Uruk, Mörkrets land , där de så småningom ska hitta bladet. Tyvärr attackeras Horus av en dödlig stråle som skyddar Uruks slott. Samma stråle attackerar också Sphinx när han hämtar bladet och försöker fly.

    Sfinx räddar också den unge prinsen Tutankhamon av Luxor när hans äldre bror försöker förvandla honom till en odöd mumie. Spelet fokuserar på Sphinx resa och hans strategiska sätt att göra de omöjliga uppgifterna möjliga.



    IGN gav Sphinx and the Cursed Mummyett betyg på 8,5/10. Detta är ett utmanande och roligt spel fyllt av pussel från början till slut. Grafiken får mycket beröm av kritikerna liksom de unika karaktärerna och den imponerande handlingen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Sphinx and the Cursed Mummy

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Sphinx and the Cursed Mummy

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev