Eneba COM
 
 

Köp Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2 är en simulator för motocrossracing som låter dig uppleva det officiella Monster Energy AMA Supercross Championship som en mästare.

    Spelet innehåller över 80 officiella förare, däribland Jason Anderson, Marvin Musquin och Eli Tomac. De kommer att tävla i 450SX- och 250SX-race-lägen genom 17 olika banor, inklusive Houston, Anaheim, Las Vegas, San Diego, Glendale, Atlanta, Daytona Beach med mera.

    I karriärläget kommer du att delta i alla typer av aktiviteter under veckan före loppet, delta i en rad aktiviteter som att slutföra utmaningar, träffa fans eller hitta sponsorer och fokusera på tre huvudsakliga milstolpar: berömmelse, rivalitet och erfarenhet.

    Men om du vill öva på din körning kommer du att besöka Compound, ett stort område där du kommer att kunna köra fritt och sätta dina färdigheter på prov och till och med tävla mot rivaler på fyra olika banor.

    När det gäller anpassningar kommer du att fritt kunna anpassa utseendet på din karaktär med ett brett utbud av kosmetiska alternativ, men också bygga din egen motorcykel genom att välja mellan över 3000 olika komponenter.

    Lägg till allt detta detaljerad grafik som drivs av Unreal 4-motorn, realistisk körfysik och en uppdaterad banredigerare som du kommer att kunna använda för att skapa och dela dina egna banor. Du får en fantastisk motocrossracing-simulator som kommer att glädja både fans av genren och nykomlingar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Monster Energy Supercross The Official Videogame 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev