Instant Gaming EU
 
 

Köp Monster Energy Supercross - The Official Videogame

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Monster Energy Supercross - The Official Videogame är ett spännande och fängslande racingspel utvecklat av Milestone S.r.l. för PC, PlayStation 4, Xbox One och Nintendo Switch. Det är baserat på 2017 års Monster Energy Supercross Championship och låter spelarna tävla mot varandra eller köra solo medan de strävar efter att göra karriär inom sporten.



    Monster Energy Supercross - The Official Videogame har realistisk motorsportfysik som ger upplevelsen autenticitet. Spelarna kan välja mellan en mängd olika cyklar och anpassa sina föraroutfits för att få en mer unik känsla i spelet. Titeln har också otroligt detaljerade 3D-miljöer med banor från den officiella säsongen (inklusive extra arenor) som är troget återskapade in i minsta detalj. Spelet erbjuder en uppslukande upplevelse med kontroller som spelarna intuitivt kan använda för att verkligen känna sig som en del av handlingen. Förutom att utmana varandra i vanliga lopp eller turneringar kan spelarna också delta i onlinetävlingar där de kan tävla över olika regioner och plattformar med hjälp av dedikerade servrar för smidiga anslutningar och laggfri racing. Det finns också en omfattande banredigerare med ett brett utbud av verktyg som låter spelarna skapa autentiska banor eller originalskapelser från grunden som de sedan kan dela med sig av runt om i världen eller hålla privata för personligt bruk.



    Monster Energy Supercross - The Official Videogame är mer än bara ett racingspel; det är en adrenalinfylld resa in i den extrema världen av professionell supercrossracing. Med flera olika lägen, inklusive samarbetsläge med delad skärm och mycket mer, kommer den här titeln att engagera spelarna i timmar i sträck med sitt stora utbud av innehåll och actionfyllda spelupplägg. Oavsett om du är en vanlig racerförare som vill ha lite kul eller en erfaren spelare som vill finslipa sina färdigheter, har den här titeln något för alla.

    Läs mer

    De bästa priserna för Monster Energy Supercross The Official Videogame

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Monster Energy Supercross - The Official Videogame

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev