Instant Gaming EU
 
 

Köp Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den mest populära motocross-simulatorn är tillbaka! Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3 är den nya delen i Monster Energy AMA Supercross Championship-serien och låter dig uppleva all spänning i den viktigaste motocrosstävlingen under säsongen 2019.



    För första gången i serien låter spelet dig gå med i officiella team när du spelar i karriärläget. I det här läget har du fortfarande tillgång till en mängd olika aktiviteter före tävlingen för att bättre känna tävlingsandan.



    Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3 låter dig testa dina färdigheter mot över 100 förare i två olika kategorier (450SX och 250SX). Du tävlar med dem genom 15 officiella arenor och banor som representerar de olika etapperna i AMA Supercross Championship 2019.



    Spelet har en komplett editor som gör att du kan designa din egen bana och dela den med andra spelare online. Att ha tillgång till en oändlig ström av banor designade av andra spelare innebär att du alltid kommer att hitta en utmanande bana där du kan sätta dina körkunskaper på prov. Med tillägget av kvinnliga custom riders kommer du också att ha tillgång till ännu fler anpassningsalternativ än någonsin tidigare, och för att fullborda en mycket bättre upplevelse har spelet också dedikerade servrar nu. På den tekniska sidan har Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 ny fysik på marken och i luften och bättre grafik för att ge en ännu mer uppslukande upplevelse.



    Även träningsläget har förbättrats och nu kan du träna tillsammans med dina vänner i Compound, en enorm träningsarena där du kan ströva fritt, träna eller tävla så mycket du vill.

    Läs mer

    De bästa priserna för Monster Energy Supercross The Official Videogame 3

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev