Instant Gaming EU
 
 

Köp Tick Tock: A Tale for Two

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Som titeln antyder är Tick Tock: A Tale of Two tänkt att spelas av två personer, och det finns inga möjligheter att spela solo. Det är utmanande och den bisarra spelvärlden är fylld av pussel som tvingar dig att samarbeta med andra personer för att hitta lösningarna.



    Funktioner



    Berättande äventyr - Spelet erbjuder en djup berättelse som är inspirerad av skandinaviska sagor. Utforska de olika platserna i den kusliga byn med gamla klockverkstäder och knarrande golvbrädor. Våga dig ner i källaren och hitta de svar du behöver för att få lösningen på pusslen.



    Svåra och utmanande pussel - Vem som helst kan delta i äventyret; allt görs med bara enkla kontroller. Allt du behöver är en partner som du kan kommunicera med för att berätta vad de ser. Detta kommer att vara till stor hjälp för att få ledtrådar till pusslen och fly utan några skrapsår.



    Spel på olika plattformar - Du kan spela spelet på olika plattformar. Det kan spelas på Nintendo Switch, iOS, PC, Android och Mac. Du kan till och med spela det på två datorer eller bara göra det på din Switch eller iPad.



    Tick Tock: A Tale for Two kan du spela med dina vänner. Båda två är fångade i en värld av Amalie Ravn, den skickliga klockmakaren. Ni har bara ett uppdrag: att fly därifrån. Arbeta hand i hand och navigera tillsammans i en mörk värld fylld av hemligheter och kryptiska pussel. Hitta sanningen och utgången. Kommunicera på rätt sätt och diskutera alltid det ni ser - kom ihåg att tiden tickar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tick Tock A Tale for Two

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Tick Tock: A Tale for Two

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev