Instant Gaming EU
 
 

Köp Concrete Genie

  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Concrete Genie är ett kommande action-äventyrsspel som utvecklas av PixelOpus, en utvecklare som ingår i SIE Worldwide Studios, för PlayStation 4 och kommer även att stödja PSVR.



    Handlingen utspelar sig i en liten stad vid namn Denska, som till största delen har övergivits och förorenats. Som Ash måste du ta itu med förnedrande, kränkande mobbare som stjäl din anteckningsbok, sliter ut sidorna och sprider ut dem i hela staden. Ge dig ut på ett uppdrag för att återfå de rivna sidorna. Tillsammans med detta uppdrag kommer du att upptäcka en pensel som kan ge liv åt dina målningar, och dessa varelser gör det inte bara möjligt för dig att lösa miljöpussel utan fungerar också som följeslagare och vänner genom hela spelet.



    Du styr Ash och använder DualShock 4:s rörelsekontroller för att skapa landskap i staden Denska. Dessa landskap förvandlas till levande porträtt. Hur du målar varelser och vilken färg du målar dem kommer att påverka deras personligheter. Till exempel kommer röd färg att ge en varelse eldsprutande förmågor, eller om du gör en gul sådan har den elektriska förmågor. Förutom freestyle-ritning finns det en uppsättning kärnpussel i spelet som spelaren måste lösa genom sina konstverk. Långsamt kommer du att kunna få mer tillgång till Denska, men i början av spelet kommer endast ett enda kvarter att vara tillgängligt. Mobbarna kommer att röra sig genom staden och få konstverken att dö. De kan också mobba Ash, så du måste undvika mobbarna när du går igenom staden. Spelaren kan också reparera de förstörda konstverken.



    Spelet har behållit den sociala kommentar som fångade folks ögon när det först presenterades. Det är en återspegling av den isolering och det mörker som kommer till offer för mobbning. Det finns till och med en personlig touch. Du kan skapa ditt eget konstverk, men du riskerar också att förlora det konstverket till mobbarna i spelet - Ashs förluster är också dina förluster. Det här kan vara ett av de få spel som är mycket lättsamma när de diskuterar allvarliga teman.

    Läs mer

    De bästa priserna för Concrete Genie

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Concrete Genie

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Concrete Genie
    • Kategorier : Action , Äventyr
    • Utgivare : Pixelopus
    • Utvecklare : Sony Interactive Entertainment
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2019 golggotmánnu 8
    • Åldersklassificering
    • PEGI 7
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev