Instant Gaming EU
 
 

Köp NieR:Automata Game of the YoRHa Edition

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    NieR:Automata Game of the YoRHa Edition är ett postapokalyptiskt actionrollspel som utspelar sig i en alternativ framtid. Denna utgåva släpptes ursprungligen för PlayStation 4 och PC och är nu fullspäckad med bonusinnehåll för en fullständig upplevelse av det prisbelönta spelet. Du tar rollen som androiderna 2B, 9S och A2 när de skickas för att återta jorden från kraftfulla maskiner som kan förgöra mänskligheten.



    Utforska ödsliga landskap från förstörda städer till vidsträckta öknar medan du spränger dig igenom horder av mekaniska fiender och avslöjar jordens mörka hemligheter. Med snäva kontroller och flytande spelupplägg kan du använda din smidighet för att undvika fiendens attacker eller växla mellan distansvapen inom några sekunder i ett försök att överleva våg efter våg av obevekliga fiender. De intensiva striderna kommer att hålla spelarna engagerade i varje strid de möter, oavsett om det är mot horder eller gigantiska robotbossar som kommer under din resa över olika terränger på land eller till sjöss. I den här utgåvan ingår 3C3C1D119440927 nedladdningsbart innehåll (DLC) som förlänger ditt äventyr genom att ge ytterligare sidoberättelser plus nya områden som är fyllda med extra bossar och spännande spelutmaningar som väntar på att upptäckas! Dessutom ingår skins som Play System Pod Skin, Cardboard Pod Skin, Retro Grey Pod Skin, Retro Red Pod Skin, Grimoire Weiss Pod, amazarashi Head Pod Skin och ett Machine Mask Accessory för att anpassa din Androids utseende.



    NieR:Automata Game of the YoRHa Edition erbjuder ett postapokalyptiskt actionrollspel med intensiva strider och smidigt gameplay i en alternativ framtid för alla spelare. Oavsett om du är ett fan av originalspelet eller letar efter en spännande ny upplevelse, ger denna utgåva ett komplett paket med bonusinnehåll för att ta din resa till nästa nivå.

    Läs mer

    De bästa priserna för NieRAutomata Game of the YoRHa Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om NieR:Automata Game of the YoRHa Edition

    Blackangel07
    Blackangel07
    2021 golg 30 14:32 dlcompare.fr
    Super beau jeu, très long, à faire et refaire afin de le terminer complètement et gameplay très addictif.
    Super vackert spel, mycket långt, att göra och göra igen för att avsluta det helt och hållet och mycket beroendeframkallande gameplay.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev