Eneba COM
 
 

Köp Giga Wrecker Alt.

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Giga Wrecker Alt. är ett kommande spel som publiceras av Rising Star Games och utvecklas av Game Freak. Det kommer att lanseras och finnas tillgängligt för PlayStation 4, Xbox One och Switch i år.



    Om spelet



    Giga Wrecker Alt. utspelar sig i en 2D-värld där spelarna navigerar på plattformar och löser extremt utmanande pussel för att gräva fram hemligheterna och mysterierna bakom den plötsliga invasionen som ledde till jordens slutgiltiga undergång. Spelarna utforskar och använder Reika, huvudpersonens olika förmågor för att förstöra och återuppbygga sin omgivning. Hon måste lösa varje pussel och slå tillbaka mot inkräktarna.



    Det här spelet är en blandning av fysik och upptäckarglädje där spelarna får ner höga murar och använder spillrorna som instrument för att navigera genom nivåerna. Spelarna tar på sig rollen som Reika som är känd för sin ARCHE-kraft (Arms Creating and Handling Effect) som gör det möjligt för henne att navigera på plattformarna, förstöra motståndarna och slå de fällor som lagts ut för att ta henne. Du kan också besegra fienderna med skräp från de fallande tornen.



    Nytt innehåll



    Spelet har tjugo nya pusselstadier i kampanjläget. Det har också nya icke-spelbara karaktärer som spelarna kan interagera med eller be om hjälp från. Förutom det har spelet ett nytt Ironman-läge som ökar skadan från fienderna jämfört med det normala läget. Den ursprungliga lokaliseringen har setts över för att förbättra användarupplevelsen. Det finns också nya språk som lagts till för att tillgodose fler spelare på global nivå.

    Läs mer

    De bästa priserna för Giga Wrecker Alt.

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Giga Wrecker Alt.

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev