Instant Gaming EU
 
 

Köp Power Rangers: Battle for the Grid

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Power Rangers: Battle of the Gridär ett fightingvideospel som kommer att släppas i april 2019. Det tillkännagavs som en del av ett samarbete mellan nWay, Lionsgate Games och Hasbro. Spelet kommer att ha online-funktioner så spelare måste ha sitt konto och måste godkänna användarvillkoren, sekretesspolicyn och andra nödvändiga processer för att registreras.



    Spelet i Power Rangers: Battle of the Gridpåminner om dess motsvarighet i mobilspelet Power Rangers Legacy Wars, men med vissa förändringar för att tillgodose de combo-aerial rave-baserade tag-systemen som liknar dem i Dragon Ball FighterZ och BlazBlue: Cross Tag Blue. Spelet innehåller sju Power Ranger-hjältar (Mighty Morphin Red Ranger I & II, Super Megaforce Yellow Ranger, Ranger Slayer, Mighty Morphin Pink Ranger, SPD Kat Ranger, Magna Defender II) . Hjältarna kämpar tillsammans för att besegra de tre skurkarna(Goldar, Lord Drakkon och Mastodon Sentry).



    Det har gått tjugofem år sedan franchisen startade och det är nu dags för en modern look att slå igenom på konsoler och PC. Power Rangers: Battle of the GridHar imponerande grafik och episka detaljer. Spelarna får testa sina färdigheter online när de slåss mot sina vänner och andra spelare. Stridsystemet är lätt att bemästra - det är fyllt med förenklade kontroller som även nybörjare kan njuta av.



    Det finns till PS4, Xbox One, Switch och PC. Tyvärr är spelet inte tillgängligt för asiatiska länder. Spelare som vill kan dock spela Power Rangers: Legacy Wars på sina iOS och Android istället.

    Läs mer

    De bästa priserna för Power Rangers Battle for the Grid

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Power Rangers: Battle for the Grid

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev