Eneba COM
 
 

Köp MONSTER HUNTER WORLD: ICEBORNE

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Monster Hunter World: Iceborne är ett betalt expansionspaket till Monster Hunter World som fortsätter dess berättelse.



    Utforska frusna landskap av nyligen upptäckta Hoarfrost Reach. Den snötäckta marken erbjuder ett ekosystem som är helt annorlunda än huvudspelet och som expanderar med berättelsen. Iceborne ger den största regionen i spelet så här långt, med nytt innehåll för jägare och uppdrag. En ny uppdragsrankning, uppgifter och frivilliga uppdrag, extra eventuppdrag och speciella uppgifter gör det till ett perfekt expansionspaket för spelet.



    Iceborne presenterar även den nya svårare Master Rank, en splitternytt uppdragsnivå som gör nya och befintliga monster svårare än någonsin.



    Rid på Cortos, bevingade varelser som du använder för att ta dig runt. Jaga nya varelser som Popo, Stonebill och Rime Beetles, insekter som skapar snöbollar som dyngbaggar, den hornade lindormen Banbaro, och den snöbegravda Beotodus eller den snabbattackerande Nargacuga. Den gamla draken Velkhana med kraftfulla isattacker adderar spänning och tar jakten till nya höjder.



    Var och ett av de 14 vapentyperna har nya kombos, element och spelalternativ för att skapa mer varierade stridsuppsättningar för spelarna, och möjliggör fler strategier än någonsin. Slinger kan nu användas samtidigt som huvudvapnet är draget, oavsett vapentyp. Nya funktioner har även lagts till för Slinger, som Clutch Claw som används för att brottas med monster med mer direkt kontroll och Flinch Shot som släpper av Slinger-ammunition för att bedöva monstren.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Monster Hunter: World

    De bästa priserna för MONSTER HUNTER WORLD ICEBORNE

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om MONSTER HUNTER WORLD: ICEBORNE

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev