Monster Hunter World: Icebornes nästa uppdatering kommer nästa vecka

Monster Hunter World: Icebornes nästa uppdatering kommer nästa vecka

COVID-19-pandemins påverkan har varit huvudorsaken till flera TV-spels fördröjningar med utgivningar. Det inkluderar även uppdateringar och innehållstillägg för spel som redan fanns tillgängliga innan det. I det här fallet pratar vi specifikt om den planerade vägkartan för Monster Hunter World och dess expansionpack Monster Hunter World: Iceborne. Spelet släpptes till konsoler och PC vid olika tidpunkter, men det japanska företaget klarade av att utveckla båda samtidigt genom att snabba på ugivningen av innehåll. Tyvärr så har allt detta försenats på grund av effekterna av pandemin, men saker börjar äntligen att ta form med lansering av en kommande uppdatering som kommer att addera mer innehåll den 9e juli.

 

Titeluppdatering 4 för Monster Hunter World kommer att introducera en av elder dragons favorit bland fansen av serien, Alatreon som dök upp första gången i Monster Hunter 3. Med patch-jämlikheten mellan konsoler och PC bör det här nya monstret finnas tillgängligt för alla spelare som äger Monster Hunter World: Iceborne samtidigt.

Det har inte avslöjats mycket annat om andra eventuella tillägg som titeluppdateringen 4 kan ge Monster Hunter World Iceborne men vi kommer att veta mer om uppdateringen och de framtida planerna för Capcom för spelserien i en ny utvecklingsdagbok som du kommer att kunna se på fredag den 3e juli 2020 kl 05:00 PDT på flera plattformar.

 

 

Ifall du inte provat Monster Hunter World ännu så kan du självklart hitta det till bästa pris i vårt jämförelseverktyg. Om du bestämmer dig för att spela det rekommenderar vi att du även köper Monster Hunter World: Iceborne, ett imponerande expansionpack som låter dig att utforska Hoarfrost Reach frusna landskap, ett helt nytt område fullt av nya monster att jaga och hemligheter att upptäcka.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev