Instant Gaming EU
 
 

Köp ARK: Survival Evolved Season Pass

  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Få tillgång till tre fantastiska DLC:er med ARK: Survival Evolved Season Pass. Utöka ARK-världen med tre tillägg till huvudspelet.




    • Scorched Earth - Utforska en ökenkarta fylld av miljöfaror och ondskefulla varelser, som Wyvern, Rock Elemental och den syrasprutande Jug Bug. Förbered dig på att stå emot extrema vädermönster, inklusive sandstormar som berövar dig syn och uthållighet, supervärme som dränerar dig på fukt och elektriska stormar som kan slå ut din utrustning.

    • Aberration - Dyk ner djupt under jorden för att jaga 15 nya utomjordiska varelser, till exempel Rock Drake, en fjäderklädd drake som blir osynlig, Reaper, som har syrablod och kan implantera sina ungar i levande varelser, och Ravager, en hårlös, hundliknande varelse som kan jaga dig uppför vinrankor och linbanor.

    • Extinction - Spola fram till en apokalyptisk framtid där nästan alla varelser har fördärvats av ett ämne som kallas Element. Den här gången måste du utföra olika PvE-uppdrag som att försvara förnödenheter i omloppsbanor eller vener av Element för att få belöningar. Men du måste akta dig för korrumperade varelser som Gasbags, som utsöndrar farlig gas, eller Enforcers, elaka mekaniska ödlevarelser som kan teleportera. Farligast av alla är titanerna, kolossala varelser med enorm kraft som är nästan omöjliga att döda.



    Om du har huvudspelet är ARK: Survival Evolved Season Pass ett måste för att komplettera universumet ARK: Survival Evolved.



     

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : ARK: Survival Evolved

    De bästa priserna för ARK Survival Evolved Season Pass

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om ARK: Survival Evolved Season Pass

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev