Instant Gaming EU
 
 

Köp ARK: Aberration - Expansion Pack

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      ARK: Aberration - Expansion Pack förbättrar din spelupplevelse i ARK: Survival Evolved med helt nya utmaningar. I den här expansionen kommer du att vakna upp i en unik miljö som är full av faror. Du måste överleva i djupet av ett underjordiskt biomsystem som ständigt sätter dina färdigheter på prov med hot som du aldrig tidigare har stött på. Aberration är ett ARK som har skadats och platsen har förvandlats till ett radioaktivt område där varelserna och miljön har förvrängts på de mest ovanliga sätt. Du kommer att behöva akta dig för alla typer av nya miljöfaror och farliga varelser, men om du lyckas hålla dig vid liv och utforska denna plats kan du kanske till och med upptäcka ARKS hemligheter.



      Samla resurser, tämja nya varelser, använd 30 olika nya engram för att tillverka nya typer av utrustning och gör allt som behövs för att överleva. Underhållssystemen i Aberration är allvarligt skadade, därför är du benägen att drabbas av allvarliga miljöskador och du måste vara beredd på det. Att navigera i de underjordiska territorierna i denna ARK kommer inte heller att vara en lätt uppgift, och du måste vara beredd att klättra upp till olika nivåer och hitta ljuskällor som låter dig utforska i mörkret.



      Om du äger ARK Season Pass kommer du också att låsa upp ytterligare kosmetiska föremål för din karaktär, inklusive några hjälmar och ett svärd.

      Läs mer
      Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : ARK: Survival Evolved


      Vi beklagar, vi har inga priser för ARK Aberration Expansion Pack ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se ARK: Aberration - Expansion Pack-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till ARK: Aberration - Expansion Pack:s kategori : Action.

      Kommentarer om ARK: Aberration - Expansion Pack

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev