Instant Gaming EU
 
 

Köp Outlaws of the Old West

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Outlaws of the Old West är ett spel utvecklat av Virtual Basement LLC och publicerat av Wandering Wizard, på Early Access 12 mars 2019. Spelet erbjuder dig att återuppleva denna fantastiska era som var Västerns erövring. Du spelar som en karaktär som tar sina första steg i vilda västern och upptäcker att den här världen är full av faror men också möjligheter att ta tillvara.



    Outlaws of the Old West är ett överlevnadsspel med massivt flerspelarspel. På en karta på mer än 140 km² och med upp till 150 spelare måste du utnyttja din miljö på bästa sätt för att få ut det mesta av ditt spel. Naturligtvis måste du äta och dricka, men den amerikanska västern är full av resurser som kommer att vara användbara för att tillverka olika verktyg och utrustning. Från djurens skinn som du kan använda för att göra kläder eller trä som du kan samla in för att bygga en ranch, till guld, det är upp till dig att på ett smart sätt använda de resurser som spelets olika biomes har för dig.



    Outlaws of the Old West låter dig också uppleva spännande äventyr. Eftersom världen är befolkad av NPC:er och andra spelare kommer du att kunna delta i en mängd olika cowboyvänliga aktiviteter, som till exempel prisjakt. Men var försiktig, för du kan också själv bli jagad. Vare sig du vill bli en stillsam bonde, en guldgrävare eller en prisjägare, låter Outlaws of the Old West dig platsen för dig. Vad väntar du på, cowboy?

    Läs mer

    De bästa priserna för Outlaws of the Old West

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Outlaws of the Old West

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev