Instant Gaming EU
 
 

Köp NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER Season Pass

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER Season Pass är ett fantastiskt tillskott till serien som ger spelarna möjlighet att ta sin spelupplevelse till nästa nivå. Season Pass ger spelarna möjlighet att köpa ytterligare nio karaktärspaket. Var och en av dessa karaktärer har unika förmågor och särskilda egenskaper som ger spelarna extra alternativ när de slåss mot fiender eller motståndare i onlinespel.



    NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER Season Pass inkluderar även Jiraiya-dräkten med Shima och Fukasaku Replica som en bonus för kunder som köper detta säsongspass. Spelarna kommer att kunna anpassa varje dräktdel separat för att skapa sin alldeles egna personliga avatarrepresentation, vilket gör att de sticker ut från mängden. Dessutom kan de utrusta Naruto- och Boruto-stilens ninjaverktyg med vapen, sköldar och annat som gör det lättare för dem under striderna samtidigt som de har roligt med de omfattande anpassningar som alltid finns tillgängliga i spelet.



    Sammantaget ger NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER Season Pass mycket värde för pengarna genom att introducera högkvalitativt innehåll som nya karaktärer, dräkter och ninjaverktyg som berikar spelarnas upplevelser när de spelar det här spelet. Det ger befintliga fans av NARUTO-serien ännu fler sätt att njuta av serien och ger en spännande möjlighet för nya spelare att utforska Narutos värld. Med sitt breda utbud av innehåll lovar NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER Season Pass att ta din spelupplevelse ett snäpp högre.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER

    De bästa priserna för NARUTO TO BORUTO SHINOBI STRIKER Season Pass

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER Season Pass

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev