Instant Gaming EU
 
 

Köp NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER är ett spännande actionspel för flera spelare som förflyttar spelarna till den spännande världen av Naruto och Boruto. Spelet ger fansen en möjlighet att delta i episka ninjastrider i en unik och uppslukande spelupplevelse som inte bara är spännande utan också visuellt fantastisk.



    En av de utmärkande funktionerna i spelet är det stora urvalet av anpassningsbara karaktärer som spelarna kan välja mellan. Med över 30 olika karaktärer, var och en med sina egna unika förmågor och stridsstilar, är möjligheterna att skapa din drömninja oändliga.



    Förutom de omfattande alternativen för karaktärsanpassning erbjuder NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER spelarna också en mängd olika spellägen att välja mellan, inklusive flerspelarstrider online, lagstrider och berättelseläget, som tar spelarna med på en spännande resa genom Narutos och Borutos värld.



    Spelets grafik och ljuddesign är också förstklassig och erbjuder spelarna en verkligt uppslukande och hisnande upplevelse när de utforskar Narutos och Borutos värld. Grafiken är färgstark och ljus, med smidiga övergångar mellan miljöer och en känsla av djup som ger spelet liv.



    På det hela taget är NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER ett fantastiskt spel som garanterat kommer att glädja både fans av anime och actionspel. Med sitt breda utbud av anpassningsmöjligheter, spännande spellägen och fantastisk grafik kommer det här spelet garanterat att hålla spelarna engagerade i flera timmar i sträck. Så om du letar efter ett actionfyllt äventyr som förflyttar dig in i Narutos och Borutos värld så letar du inte längre än till NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER.

    Läs mer

    De bästa priserna för NARUTO TO BORUTO SHINOBI STRIKER

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev