Eneba COM
 
 

Köp Outcast - Second Contact

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Outcast - Second Contact är ett action-äventyrsspel. Spelet är en remastrad version av det ursprungliga Outcast-spelet från 1999, med förbättrad grafik, ljud och spelmekanik.



    Spelet har en öppen världsmiljö som spelarna kan utforska fritt och erbjuder en vidsträckt värld fylld av olika landskap och gamla civilisationer. Spelarna tar på sig rollen som Cutter Slade, en före detta Navy SEAL som skickas till ett parallellt universum för att förhindra att en utomjordisk invasion tar över jorden.



    Spelet i Outcast - Second Contact är en blandning av action, äventyr och RPG-element och erbjuder en unik och engagerande spelupplevelse. Spelet har en mängd olika sidouppdrag som spelarna kan genomföra för att få belöningar och låsa upp nya områden att utforska.



    Spelets stridssystem är anmärkningsvärt, där man använder en kombination av olika vapen och magiska förmågor för att besegra fiender. Spelare kan också använda sig av smygande och taktik för att klara av mål, vilket bidrar till spelets djup och återspelbarhet.



    Spelets grafik är visuellt imponerande, med detaljerade karaktärsmodeller, miljöer och realistiska vädereffekter som bidrar till spelets uppslukande atmosfär. Spelets ljuddesign är också anmärkningsvärd, med ett originellt soundtrack och röstskådespelare som bidrar till spelets berättande.



    På det hela taget är Outcast - Second Contact ett engagerande och uppslukande actionäventyrsspel som erbjuder en unik blandning av RPG-element och utforskning. Den förbättrade grafiken, den djupa spelmekaniken och den engagerande handlingen gör det till ett måste för fans av action-äventyrsspel eller för dem som letar efter en unik och uppslukande spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Outcast Second Contact

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Outcast - Second Contact

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev