Eneba COM
 
 

Köp Animal Crossing New Horizons

  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Animal Crossing: New Horizons är nästa del av Animal Crossing-serien. Det är ett livssimuleringsspel som är icke-linjärt och spelas i realtid och låter dig bygga ditt eget samhälle med antropomorfiska djur. Den huvusakliga nyheten i Animal Crossing: New Horizons är att det erbjuder en ö-värld, med andra ord så är det en hel ö som vi har tillgänglig som lekplats. Först och främst kommer det att vara möjligt att välja din ö från en rad olika alternativ. Du kan välja att bosätta dig i den norra eller södra hemisfären. Vad du än väljer så kommer årstiderna att märkas i miljön på din ö. Varje årstid innehåller massor av aktiviteter, snömän på vintern, insektsjakt på sommaren eller svampplockning på hösten. Ditt ö-gömställe är rikt på naturliga resurser så att du kan tillverka verktyg eller möbler för att dekorera både inomhus- och utomhusutrymmen.



    Nook Miles är en ny spelvaluta och tjänas genom att klara olika uppgifter och kan användas för att köpa premiumvaror. Nook Miles används sedan för att resa via flygplatsen till slumpmässiga öar fyllda med resurser som du kan samla resurser från för att skapa olika föremål. Du behöver samla olika resurser i spelet som används för att producera en rad olika föremål. För att göra detta måste du gå till en av öns anläggningar. Residents Office, som förutom att vara en affär även erbjuder gör-det-själv-verkstad. Du kommer att kunna lära dig ritningar där som är viktiga för konstruktioner. Det kommer även att vara möjligt att personifiera dina skapelser.



    Tillägget av flygplatsen, en av de stora anläggningarna på ön, används även för att bjuda in andra spelare till din ö. Varje ö kan innefatta maximalt 8 spelare, inklusive dig. Du kan spela med upp till 4 vänner på samma system eller spela ihop med upp till 8 spelare online eller lokalt. Självklart kan du även besöka andra spelares öar. Flygplatsen erbjuder även en posttjänst för att skicka kort och gåvor till dina vänner.

    Läs mer

    De bästa priserna för Animal Crossing New Horizons

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Animal Crossing New Horizons

    Firejoke27
    Firejoke27
    2021 skáb 26 20:42 dlcompare.fr
    Très certainement le meilleur Animal Crossing ! Quel plaisir de juste se poser and se retrouver dans cet univers tellement nostalgique.
    Definitivt det bästa Animal Crossing! Vilken njutning att bara luta sig tillbaka och njuta av denna nostalgiska värld.
    Lambert Guastavino
    Lambert Guastavino
    2020 mies 1 09:49 dlcompare.fr
    Certainement le meilleur de la saga. D'ailleurs, si vous voulez des astuces, le site www.geeknplay.fr regorge d'informations concernant Animal Crossing
    Den bästa i sagan. Om du vill ha några tips kan du förresten besöka webbplatsen www.geeknplay.fr som är full av information om Animal Crossing.
    Hats
    Hats
    2020 cuo 14 16:20 dlcompare.com
    dlcompare.com/ what game do you have on the frontpage?
    dlcompare.com/ vilket spel har du på förstasidan?
    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Animal Crossing New Horizons
    • Kategorier : Äventyr
    • Utgivare : Nintendo
    • Utvecklare : Nintendo
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2020 njukčamánnu 20
    • Åldersklassificering
    • PEGI 3ESRB E
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev