Animal Crossing: New Horizons är den nya stjärnan bland Nintendo Switch spelen

Animal Crossing: New Horizons är den nya stjärnan bland Nintendo Switch spelen

Nintendo har alltid varit ett av de mest populära spelföretagen. En av nycklarna till deras framgång är förmågan att skapa exklusiva spel som spelare älskar och som du inte hittar någon annanstans. Listan över spel och karaktärer som 'r exklusiva för Nintendo-konsoler är ganska stor, och den innehåller några av de mest kända karaktärerna i videospelens historia. Super Mario är den viktigaste i den listan utan tvekan, men det finns Nintendo-videospel som har lyckats fånga spelarnas uppmärksamhet även om de inte har en specifik huvudperson. Detta är fallet med Animal Crossing: New Horizons, som har lyckats bli ett av de mest populära spelen på Nintendo Switch.

Enligt det japanska företagets senaste ekonomiska rapport har Nintendo Switch redan nått 80 miljoner sålda enheter. Konsolförsäljningen har ökat stadigt sedan konsolen lanserades och det har åtföljts av en märkbar ökning av antalet sålda spel jämfört med året innan. Som många av er förmodligen har gissat är det bästsäljande spelet på Nintendo Switch ett Super Mario-spel. Mario Kart 8: Deluxe toppar listorna med 33,41 miljoner försäljningar, men det följs tätt av Animal Crossing: New Horizons med 31,18 miljoner. Trots att de inte kan dra nytta av en oerhört populär karaktär är Animal Crossing: New Horizons nära att vara det mest sålda spelet knappt ett år efter att det släppts. Nintendo-spelare har alltid varit en ganska tight community. Därför är de sociala aspekterna och nivån på interaktionen med andra spelare som spelet förmodligen några av de viktigaste anledningarna till dess framgång.

 

 

Om du vill upptäcka varför Animal Crossing: New Horizons är så populärt behöver du bara besöka vår jämförelsetjänst för att hitta det till bästa pris när som helst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev