Instant Gaming EU
 
 

Köp Bear With Me: The Complete Collection

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bear with Me: The Complete Collection har allt! Den innehåller alla tidigare utgivna avsnitt och den nya föregångaren The Lost Robot . Detta är det bästa sättet för spelare att uppleva serien på bästa sätt.

    Spelarna kommer att få mörka förhör, utmanande pussel och sarkastiska skämt när de samlar in alla ledtrådar för att lösa ett stort mysterium. Samlingen har också ett suggestivt soundtrack, en lång berättelse och en unikt tecknad 2D-animerad konststil. Spelarna tas med på en berg- och dalbaneresa som kommer att avgöra deras öden.



    Viktiga funktioner



    Reimagined klassisk genre - en unik variant av formeln för pek- och klickäventyr i en modern indieresa. Lösa ett pussel, förhöra misstänkta och utforska brottsplatser.



    Engagerande berättelse - Bear with Me: The Complete Collection är ett komplett paket med en touch av komedi, skräck och mystiska element som höjer en spelupplevelse som sträcker sig över en resa på fyra avsnitt.



    Interaktiv omgivning - utforska och upptäck Paper City för att samla ledtrådar och slutligen lösa mysteriet. Spelarna kan interagera med miljön och återvända till olösta pussel i sin egen takt och sätta ihop pusslen för att lösa fallet.



    Bear with Me: The Complete Collection är planerat att lanseras den 9 juli 2019.

    Läs mer

    De bästa priserna för Bear With Me The Complete Collection

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Bear With Me: The Complete Collection

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev