Eneba COM
 
 

Köp Chernobylite

  • PC
  • PS5
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Chernobylite är en blandning av science fiction, skräck och överlevnadsspel. Utforska en störande värld fylld av utmanande strider och unikt icke-linjärt berättande.

    Från skaparna av Get Even kommer det här spelet där du spelar som en före detta fysiker från Tjernobylkraftverket som är ute för att utreda dina älskades försvinnande. Under utredningen måste du överleva alla faror och skräck för att avslöja de hemligheter som lurar i djupet av den kontaminerade zonen.



    Funktioner



    Ett överlevnadsspel - skapa allierade eller tävla med andra förföljda människor i Tjernobylzonen för att överleva. Ditt liv är alltid i överhängande fara och du måste vara uppmärksam för att hålla dig borta från faran. Varje beslut du fattar avgör både ditt och dina kamraters öde. Du kan ta tid på dig att planera, men män dör, förnödenheterna tar slut och du kan bli upptäckt av patrullerna. Planera noggrant och effektivt.



    Skapa dina egna regler - Skapa din egen utrustning och dina egna vapen för att skydda dig. Det finns fientliga arméer överallt, övernaturliga varelser som lurar i mörkret och hot som du inte kan se, så se till att hålla garden uppe. Bestäm vad som händer genom de val du gör. Hitta sanningen eller undvik den helt och hållet. Allt är upp till dig.



    Chernobylite utvecklas och publiceras av The Farm 51 och kommer att omdefiniera din överlevnads- och skräckspelupplevelse. Det här spelet kommer ut under hösten 2019.

    Läs mer

    De bästa priserna för Chernobylite

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Chernobylite

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev