Eneba COM
 
 

Köp Journey To The Savage Planet

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Journey to the Savage Planet är ett äventyrsspel i första person i en färgstark utomjordisk värld fylld av lika konstiga som underbara varelser.Journey to the Savage Planet utspelar sig på en noggrant utformad utomjordisk planet som blomstrar med ett fantastiskt djurliv, inklusive konstiga levande svampar och nästan bedårande varelser.



    Du kommer att vara anställd i Kindred Aerospace, det fjärde bästa interstellära utforskningsföretaget. Ditt uppdrag på denna fjärran plats är att utforska planeten, katalogisera djurlivet och ta reda på om planeten potentiellt är lämplig för mänsklig kolonisation. Eftersom du har släppts på denna okända plats utan någon form av plan och knappt någon utrustning måste du samla material och tillverka allt du behöver för att klara ditt uppdrag. Några av de utomjordiska varelser du kommer att hitta kommer inte att vara alltför förtjusta i din närvaro i deras land, så du kan behöva sluta använda smygande för att undvika dem eller till och med slåss mot dem med hjälp av din pistol.



    Typhoon Studios har samarbetat med Alex Hutchinson, samma kreatör som ligger bakom Far Cry 4 och Assassin’s Creed 3, för att ge oss Journey to the Savage Planet, , ett fantastiskt äventyr som kommer att släppas 2020 till PS4, Xbox One och PC.

    Läs mer

    De bästa priserna för Journey To The Savage Planet

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Journey To The Savage Planet

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev