Instant Gaming EU
 
 

Köp Monster Sanctuary

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Monster Sanctuary är ett 2D RPG utvecklat av Moi Rai Games och kommer att publiceras av Team17 Digital Ltd. Det är ett episkt äventyr inspirerat av några av de mest populära spelen, inklusive Pokemon, Metroid, Castlevania, Hollow Knight, Terraria, Digimon, Temtem och Dead Cells.



    I Monster Sanctuary är du en Monster Keeper som försöker upprätthålla freden mellan monster och människor. För att göra det kommer du att utforska många olika 2D-scenarier, samla monster, träna dem och använda deras färdigheter för att slåss och gå framåt i spelet. Du bygger ditt eget team av monster och anpassar deras krafter genom deras färdighetsträd så att de passar din spelstil.



    Monster Sanctuary har ett 3 mot 3 turordningsbaserat stridssystem där dina monster använder sina färdigheter för att besegra sina motståndare med din vägledning. Men deras färdigheter är inte bara användbara i strid. Du måste välja rätt monster för att hjälpa dig att avancera genom de olika kartorna.



    Pixelerad grafik i retrostil, catchy soundtrack och flytande spelupplägg kompletterar funktionerna i en titel som lovar att ge dig många timmars underhållning.

    Läs mer

    De bästa priserna för Monster Sanctuary

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Monster Sanctuary

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev