Instant Gaming EU
 
 

Köp Forager

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det ökända spelet som du inte kan sluta spela är här. Forager är utvecklat av HopFrog och publicerat av Humble Bundle . I Forager utforskar du hantverk, samlar in och hanterar resurser för att bygga din bas. Börja från början, köp mark för att utforska och utöka din mark.



    Forager är ett 2D-spel med öppen värld som är inspirerat av titlar som Terraria, Zelda och Stardew Valley. Allt du gör här är att utforska, odla och pyssla - ganska mycket av ett tomgångsspel. Levela upp din karaktär och lär dig nya färdigheter, förmågor och blåkopior. Det här spelet är också fyllt med pussel att lösa, hemligheter att upptäcka och fängelsehålor att plundra, allt inom räckhåll.



    Funktioner



    Var en samlare och samla -det finns massor av saker du kan göra. Du kan fiska, jaga, bryta och gräva allt du vill. Samla in så många resurser du kan och börja bygga din bas därifrån. Det finns också olika biomes som bara väntar på att utforskas. Gör upptäckter och visa upp det lokala museet och få belöningar för det.



    Var en bonde - odla dina egna grönsaker, blommor, frukter och andra örter. Du kan också "plantera och odla" stenar och mineraler, förutsatt att du hittar ett sätt att göra det.



    Var en köpman - Världen är full av resurser att samla in, och du kan göra vinst med dem. Samla in dem alla och sälj dem alla. Bygg ditt imperium via handel och aggressiv expansion.



    Du kan också bli en äventyrare, lösa pussel och hitta gömda skatter eller bli en byggare som fokuserar på industriell effektivitet när du utformar din egen gård.

    Läs mer

    De bästa priserna för Forager

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Forager

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev