Instant Gaming EU
 
 

Köp Dragon Star Varnir

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dragon Star Varnir är ett JRPG-spel som handlar om en ung krigare vid namn Zephy, en låg rankad Knight of the Requiem. Även om han är lite gråtfärdig är han också snäll mot sina kamrater. Hans grupp ansvarar för att jaga och döda kraftfulla häxor, människor som är förbannade med den förbannelse som gör att de föder drakar. Men när Zephy nästan dör i ett av sina uppdrag är det två från de mystiska häxorna som tar hand om honom och räddar honom från dödens rand genom att få honom att dricka en drakes blod.

    Nu har Zephy fått några nya otroliga förmågor och han kommer att upptäcka att hans öde är sammanflätad med häxorna när han bestämmer sig för att byta lojalitet och slåss mot det imperium han en gång var en del av och de obevekliga drakjägarna.



    Gameplay



    Slagfältet i Dragon Star Varnir är uppdelat i tre lager - den övre, mellersta och nedre nivån. Spelarna kan röra sig fritt mellan nivåerna under striderna. Du har en speciell färdighet som heter Devour som som namnet antyder låter dig äta drakar. Du har både fysiska och magiska färdigheter som du kan använda i strid, men fysiska färdigheter kan bara användas när du slåss mot fiender på samma nivå som du. Det finns fyra typer av attacker: Hit, Pierce, Shoot och Slash. Att landa en kritisk träff nekar en fiende sin tur om du riktade in dig på en svag punkt. När det gäller de magiska färdigheterna kan dessa användas även mot fiender på andra nivåer. Magiska färdigheter har sex typer: Jord, eld, vatten, vind, ljus och mörker. Att attackera en fiendens svaga punkt orsakar stor skada.

    Du kan ha minst tre stödmedlemmar som ansluter sig och hjälper dig i striden. Du kan också byta position med dina stödmedlemmar när som helst i spelet.



    Dragon Star Varnir kommer att finnas tillgängligt för PS4 i juni 2019.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dragon Star Varnir

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Dragon Star Varnir

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev