Instant Gaming EU
 
 

Köp The Stanley Parable: Ultra Deluxe

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Stanley Parable: Ultra Deluxe är en fortsättning på samarbetet mellan Davey Wreden och William Pugh, som skapade den ursprungliga Stanley Parable. Williams studio Crows Crows Crows Crows kommer att designa, utveckla och publicera detta spel som kommer till PC och konsoler 2019.

    The Stanley Parable: Ultra Deluxe är en expansion till originalspelet med mer innehåll, fler slut, fler finurliga äventyr för de två bästa vännerna Stanley och The Narrator. Det innehåller hela Stanley Parable-originalet, men med mycket nytt innehåll som lagts till spelets originalinnehåll.



    Du kommer att spela som Stanley och du kommer inte att spela som Stanley. Du kommer att följa en berättelse och du kommer inte att följa en berättelse. Du kommer att ha ett val, du kommer inte att ha något val. Spelet kommer att sluta, spelet kommer aldrig att sluta. Motsägelse följer på motsägelse, reglerna för hur spel ska fungera bryts och bryts sedan igen. Men när du utforskar, långsamt, börjar mening uppstå, paradoxerna kanske börjar bli begripliga, kanske är du mäktig trots allt.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Stanley Parable Ultra Deluxe

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om The Stanley Parable: Ultra Deluxe

    • Också publicerad av Crows Crows Crows
    • Accounting+
      126kr.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev